因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
佢仔有喊,但阿媽話要訓練訓覺...6pm就掉佢入黑房,剩係用cam睇下佢....喊喊下就習慣左喊都無用...
根本就係bb版陳同佳嚟
邊忽似Charlie brown 呀
佢套衫一啲美學sense也沒有🙂
個樣愈嚟愈似精神病人,不如佢睇下醫生啦
怕自己產後抑鬱係應該去搵counsellor /醫生傾下俾意見你
而唔係由始至終擺出一副放任態度好似自己完全唔緊張個仔
咁鍾意醫生前醫生後,不如自己都去睇下先
乜都以產後抑鬱黎做擋箭牌
作為新手媽媽覺得好嘔心
真係有少少問題果啲唔係自己講:你搞我我就抑鬱
有啲咁既女人真係影衰一眾後生媽媽....
虐兒界KOL
痴線 蝦佳個樣慘到
同埋個頭勁似人地用左camera effect 咁 頭大五官小果隻
仲要成套衫都好七 咩事 一啲都唔療瘉
痴線西講得多
唔著chloe鞋 同chloe袋
得返啲淘寶衫
個頭大到好唔合比例
大個仔點算
頭大到好似外星bb 死喇我要去地獄了
醫生話冇問題
哇口德-100000講句
佢個仔成個問題兒童咁... CLS

點算 我會唔會落地獄
我寧願落地獄都希望蝦佳再健康d囉

絲打有我陪
Plan緊有小朋友嘅表示
做成年人應該會想俾能力範圍內最好嘅自己個小朋友
可能做咗老母我都好易做咗緊張大師
但係因為太緊張先小小事都會焦慮
個小朋友打個乞嗤就會怕佢係咪有咩事
唔似佢會彈到九丈遠由佢打 打完又唔check下佢鼻仔有無鼻涕要清潔或暫塞住個鼻之類嘅嘢
蝦乾依種人點會產後抑鬱條自私精
佢唔係蝦毛、係蝦米
覺得咁樣調教完 先真係似番charlie brown

佳佳 你要加油 我會針對番你老母 唔再搞你
連個仔都乾
點解佢個仔仲係冇咩頭髮咁
大佬b出返黎喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞