因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
Thx 樓主 超好笑
不少人將用作慶祝壽辰用的包子,稱之為壽包,但有說法指,壽包是於解穢酒時,為參與白事之人祈壽,如果是在壽宴上,應稱之為壽桃。雖然壽包和壽桃十分類似,但原來不同場合下,稱呼亦不一樣。

叫錯左再嬲啲
Hagone份人好自我中心 應該係嗰排玩開整麵包 就想全世界都一齊欣賞佢啲手藝 完全冇諗過老爺奶奶啱唔啱食
不過都好嘅 老爺奶奶終於唔使食佢啲肉酸蛋糕
佢哋屋企平時軍訓開無辦法
難怪小熊貓要去偷食
一粒水鑽都無
對美學咁高要求就唔會想自己個仔似Charlie Brown,仲要扁頭
補充返唔係想人身攻擊佢個仔 佢個仔其實本身啱啱出世都算可愛,算好樣嘅b,俾蝦乾搞到咁真係幾時收皮專心湊仔
人地都話自己唔係大戶人家 可能唔識呢d禮儀呢
不過呢d基本禮儀都冇分窮富 所以係人問題
生日竟然送麵包禮物都無?
每日一追擊
諗起佢喺sona ig post留言話奶奶會唔會偷用唇膏 佢呢份人可以得體到去邊
所以咪話佢老爺奶奶都好唔話得 唔該蝦乾做好小小
由痴線西開第一個po開始睇到而家第10個
我終於忍唔到留言
真係未見過有人做媽媽做到咁
我未結婚未生過唔知咁多野,都知道做人新抱同媽媽要孝順父母,尤其係蝦乾自己單親岀身唔係更加應該要感恩老爺奶奶對佢咁好架咩?送埋d乾爭爭既包又甜耶耶咁認真有邊個老人家鐘意生日食d咁既野啊
我本身係討厭細路仔,但自從上年有個侄開始,真係會忍唔住會掛住佢睇下佢既片見到佢喊都忍唔住想抱住佢蝦乾本身又唔係討厭細路都可以咁對自己個仔,我對比返自己個侄同蝦佳,蝦佳同我個侄2個月個陣差唔多咋
Mon蝦乾唔該你認真聽下人講啦,如果你係冇問題就唔會有人追擊你追到而家啦。到你識得聽人講,做返好既時候先再岀返黎啦唔該
佢整個蛋糕分分鐘係為咗影張相出個story姐
扮賢妻良母
老人家好多時都有三高
比呢啲野佢地食真係唔知佢想點
Cream + 戚風蛋糕only 生果都冇每粒
蝦乾仲要講到自己整得好辛苦
出去買個兩三百蚊又靚又好食 但佢係都要扮賢妻良母
初生BB對於黑白contrast 比較敏感 其他顏色可以慢慢加入 如果可以推BB出下門口睇下花花草草
玩具一定要大大舊又要淋 擺唔到落口 但小朋友摸同大力捉都安全個類

絲打不如你試下分段或者加標點
成篇野密密麻麻真係睇死人
冇問題我會學蝦姐,接受善意提醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞