因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
佢好勝心好重,一定唔捨得就咁收皮
KOL 撈得好,咁大條肥仔水
淨係fancl 送幾千蚊cash coupon, 已經唔係一般人可得到
勁鐘意塊面珠但係好快大個左扯高左就會消失
至於蝦佳...真係我見猶憐真係心痛佢又濕疹又頭扁又瘦又冇玩具又呆呆滯滯咁
個人覺得濕疹都算啦好多人都唔想 又戒口又盛 乜都做齊濕疹都係跟佢一世 但其餘嗰啲...全部係父母用多啲耐性時間就可以
日日就係訓同食四餐奶 其他時間被人縛喺張凳度望住嗰張小熊貓嘅紙...蝦姐唔好咁癲啦,你唔係睇好多書架咩?bb仔係要睇多啲色彩contrast大嘅嘢架 全部黑白藍灰北歐風 第日你個仔發展遲緩呀因住 好心提你咋
咪係 出個post又執幾皮
你叫佢出去可以搵份咩工呀?
未生過,想問下,「bb仔係要睇多啲色彩contrast大嘅嘢架 」,即係啲玩具真係要好實色嗰啲黃紅藍綠膠玩具?成日凝住嗰啲色好支那味,所以揀左啲真係北歐風粉粉灰灰嘅BB用品俾d 朋友嘅仔女
係呀 因為bb依個時候最應該係刺激佢既感官發展
有助眼部發展最好就係睇多啲有顏色/會郁既野
不過粉灰都叫做有顏色 但色彩鮮艷會再好啲
其實又無乜所謂嘅,因為屋企本身都好多顏色唔中意d實色玩具米買d colourful既衫仔囉都得㗎
呢單真係好好笑
仲要見到佢黑曬面扮睇唔到comment
原來咁就叫內心好強大 內心好自大就真
如果你個朋友係蝦乾就唔好囉
正常人都會有啲公仔床單bb床吊飾etc係色彩繽紛一啲
而唔係蝦乾咁 乜玩具都冇一件 得條黑白Chanel絲帶同隻紙張小熊貓
好想睇有冇人有留底
唔做kol, 一個月都未必搵到2萬連maid都養唔起
面皮當然要厚啦...
標題幾好交代到咩事,唔想追post
仲同林鄭一樣係金牛座
完全係KOL界林鄭
佢最戇鳩係又話婚鞋睇唔到唔使揀咁貴
褂鞋先要靚 下一句就話自己買咗對白色嚟做婚鞋
再hashtag埋自己做RV忠粉
買個兩對鞋就話自己係忠粉 好心唔好扮少奶奶啦

人地又4個月 蝦毛又4個月
係母愛嘅家庭成長就咁大隻
冇愛嘅環境下偷生就成隻木乃伊
我地真係唔可以報社署port佢育兒?
我直頭覺得報平機會都可能入得成
唔hashtag點有機會r sponsor
雖然人哋都冇可能show佢
612就黎冇錢啦
https://lih.kg/2257791
忠咩粉
佢咪又係好似屎盤咁 一着就連續幾個look都係同一對鞋
睇左一開頭嗰度 話 我知道自己做緊咩就得喇
但事實上見佢著Chloe多過對RV
好似已經唔見咗 mon po蝦del
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞