因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
襯佢細個唔好好照顧佢 到大個有咩冬瓜豆腐先黎後悔就太遲

只可以話個蝦乾太目中無人 連自己個仔都唔緊要外人黎緊 唉 真係做咗咁多年人除咗係電視同助養機構以外都未見過有人咁湊小朋友

由佢陀仔到依家我都見唔到佢有幾多母愛放落去個b度 一味只係打卡 賣廣告 攞光環 扮叻死撐
睇住黎 佢第時一定唔會放過佢個仔做搖錢樹
佢個b有冇命做搖錢樹都係難題
唔係話bb要喂到肥先係好 但係最基本嘅面珠墩都lip曬落去 真係好心痛

有邊個老母係唔想無時無刻抱住個b睇實個b架
果陣我媽晚晚抱住我挨係床訓咋

睇撚到最躁就係佢啲飲食習慣同佢幫蝦佳沖涼果度

我媽睇完都屌咗出聲 唔係話老套 但老人家有啲湊仔方法係有啲料到
推 八婆又想靜靜雞上水
俾連登link佢
雖然睇唔睇得明我的up乜
雖然唔知睇唔睇得明我地up乜*
唔準咁講Charlie brown呀!佢有溝女架!
睇得明嘅話佢分分鐘會追post
之後上節目講起有關topic就同人share

睇綜口味開房間覺得佢價值觀都幾正確
係一牽涉到愛情就有啲癲
好撚閪,似2條mk生完又唔撚湊,係到推黎推去
死亡vlog

真係咩人有咩支持者
首先唔係個個人第一次用就唔識用
產品有說明書 買個陣唔怕醜問多兩句sales已經可以學到
件產品又唔係超新 隨便google下都有唔少啦
再者叫人去查 蝦乾個youtube channel係公開 加上佢都有唔少followers
啲新手媽媽乜柒都唔知上youtube search係有機會睇到蝦乾條片
作為KOL對件產品唔熟悉就隨便評價 仲要係嚴重指控(奶泵唔衛生)
然後畀人屌完 一句第一次用就諗住算
咁都有人撐得落 唔怪得facebook會有生仔要考牌系列
近排所有相都整到個頭好亂,以為可以掩蓋到脫髮問題

乜料呀佢,條友入去睇sub-comment 淨係like撐佢果d
其實有啲comment冇鬧佢,係啲viewer好心提點,佢一律當睇唔到唔like

同埋佢竟然本身諗住依賴Cocoonbaby黎防扁頭,真係O左咀... 我淨係聽過啲媽媽買呢個睡窩等bb訓教好似比人攬住有安全感,未聽過有人用黎防扁頭同埋有啲好奇陪月無幫佢?我個b本身出世個頭型都麻麻,但陪月每日幫佢訓番靚個頭,而家圓番

我地呢批疫情下的媽媽,健康院講明為左減少逗留時間,所有檢查都會盡量精簡.....連度頭圍 度高都慳番,你問佢扁頭,佢梗係hea 9你救命蝦乾真係好無腦,仲要大大聲上網話畀人聽,真係無眼睇
得佢一個like
點知同sona個豪華婚禮撞到應一應
利申:兩個既籌備婚禮片都有睇, 蝦乾條片又係扮專家前後矛盾廢話一堆
YouTube有人留言係咪個b唔會再郁你先開心
呢家人都幾好笑
個啊哥就衰當眾露J
個妹就下欄野當寶賣
見到bb個頭⋯
有個Summer ch 係YouTube comment度護主
懷疑係咪夏子康
陰公個b營養不良咁

屌 嚇死人咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞