因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
對自己副尊容幾有自信先會成日自拍

洗眼先
屌佢老尾真係好撚恐怖呀. 好似精神失常既人咁.
佢可唔可以唔好再咁自信影呢類咁核突既相呀
傻Hagone 每次都淨係識整啲乾爭爭嘅齋包
最緊要係焗得啲色靚唔靚 個shape對唔對稱
好唔好食?佢唔會理啦 YouTube 同ig都影唔到味道嘅 跟佢video學整麵包就真係戇鳩
佢成日咁影真係好似mental illness嗰啲咁
攝影 日文 化妝 煮食 湊b
全部都係半桶水扮專家
匡智會d pk 都知道自己做緊衰嘢會收收埋埋
Hagone 搞到自己個仔成舊木咁 仲要開YouTube扮專家教人湊仔
屋細怨邊個
一個做big4?? 一個撈kol
都淨係識租私樓搬來搬去
冇錯 佢真係做嘢冇樣叻又要認屎認屁 呢啲性格真係好乞人憎
First thing first 不如叫佢讀返個真正大學bachelor degree先啦
我諗我地越講核突佢越會影
當佢開始出頭髮嘅時候
就會發現每個髮型都carry唔到
都幾似 on9到用哂自己名啲initial
風化犯 夏子康dllm喇
我餵人奶試過偷食左朱古力搞到個女即刻皮膚敏感 雖然唔知關唔關事 但大肚個陣忍左口咁耐 忍多陣姐 揀得人奶路,就要付出嫁啦 如果唔忍得俾bb食返奶粉都得嫁 營養可能仲好添比係佢咁
呢個人自我中心到爆
唔啱佢心意既説話唔會聽得入耳
喺佢心目中全部都係惡意批評
一有問題就賴呢樣嗰樣 自己永遠冇錯
一個有正常智商嘅人都知
就算買個全宇宙最好嘅枕頭 都唔會代替到成日幫個b轉身瞓 抱多啲等個頭唔長期受壓
就好似買咗對最靚嘅跑鞋你都唔會變成百米飛人
真係戥蝦佳慘咁就一世

報報數先
你髮線好怪
其實蝦佳本身頭型係靚㗎噃
其他唔講
亂尻咁湊仔真係cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞