因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
上次沖涼條片都無左
佢d 衰嘢真係長過金剛棒

黃店寄野比蝦乾 點處置好

引用返上個post先

佢個素顏樣好似d公屋癲婆
我都覺 而家難咁search
絲打好有心機
以為個b打緊喊路
人地隻手要針灸喇 仲叫佢抱佳佳起身
冇血色都咁嘅
個整合好詳盡絲打超強 留名
不過同意title加返alicehaha 等人google都輕易search到
再睇返 佢話飲黑糖珍珠鮮奶上到奶
其實係咪唔夠蛋白質
所以飲奶就會上到 但佢又唔會就咁飲奶
就覺得黑糖珍珠鮮奶/珍珠奶茶會上到奶

佢之前整蛋糕都講 唯一一盒奶比小熊貓飲左
如果有飲奶習慣應該會買定
根本唔夠營養啦,你睇下佢平時食d咩先得㗎
老母仲要減肥喔,所以蝦佳根本就唔夠營養,唉...
蝦佳個頭真係平到心都寒一寒
所以黑糖珍珠鮮奶唔係上奶 係補充佢蛋白質
其實佢都幾冇腦 黑糖冇咩營養價值 甚至唔健康
珍珠唔加奇怪野 比盡咪木薯粉
得鮮奶叫有營養
咁點解佢唔試下飲鮮奶 睇下work唔work
正常如果你飲完黑糖珍珠鮮奶會敏感 你都會搵係入面咩成份敏感 而唔係同人講我黑糖珍珠鮮奶敏感
除非3樣加埋有咩interaction 啫
仲要咁樣同人講 講左兩次
大把老母都係未生之前勁瘦,去到生咗BB之後就手瓜起晒展。為左BB梗係要犧牲㗎啦
蝦佳個樣好驚
癡線 睇佢覆頭扁個comment睇到好嬲
諗住用左嗰個枕頭個頭就可以自己訓到圓?
無L野呀真係?!又擺醫生出黎話睇過無問題
再扮好無辜自己都好在意唔想嫁
真係未見過岩岩做人老母有時間拉筋打機
整靚指甲 由個仔瞓又好醒又好都壓住個頭
比人屌完先出返多d抱仔相
我未生B都知道唔可以比bb訓死一邊
要幫佢轉邊訓同要成日幫佢搓個頭啦
喂人奶唔洗控制飲食咩?

黑糖珍珠奶茶?cls
咁日日上唔到又每日飲一杯?
間接飲死蝦佳
犧牲左。青春
佢自己講

係咪我敏感咗
上個po有絲打話佢對住蝦佳把聲好沉 又港女tone咁同佳佳講野 話佢屌9蝦佳阻住佢拍片
佢即刻po story超級高8度咁同蝦佳講嘢
cls老母嚟
係屋企帶口罩?
抱到雞手鴨腳咁 蝦佳睇落好唔舒服
英文唔好講真唔好亂改英文名
已經日日自稱自己Alex
Conner呢d名要讀得好聽唔係咁易
Bb成4 個月, 仲包到佢木乃伊咁款

小熊貓都笑老婆個髪線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞