因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
You are not alone
之前都唔覺蝦佳頭仔咁大
而家咁影真係頭大得有點不合比例
蝦佳睇到你咁,真係令一眾絲打們好心痛呀⋯⋯
我P走左charliebrown d頭髮 先似蝦佳
算唔算本末倒置

食咁少嘢點生頭髮
好似都冇點生過出黎
如果頭後面成日壓住 生得唔好都理解
但佢頭頂都冇 得啲好淺色毛仔
我都係咁諗 定係好多bb都係咁少頭髮?
認真咩
佢有條話好鍾意蝦佳打喊冒條片
我睇到都要拎開少少電話 同不自覺會鄒眉
佢個鼻真係同蝦乾一樣...

唔想咁講
對唔住
點會
我見好多bb 4-5個月都開始多頭髮
蝦毛唔係6個月啦咩
點解好似完全冇生過咁
佢係咪開始放棄自己 轉型做黃面婆
好撚似
出到黎又係綁住坐屌你個老母
呀裝備撚請問show架車緊要定個仔緊要
架車咁撚矮睇都知唔好推
蝦佳個額頭越黎越大咁cls
越睇就越忟
咁大碗麵得三片肉
係囉 好似個頭越來越大,塊面越嚟越細咁
再加個陳同佳眼神⋯
痴撚線...真係痴撚咗線...我睇返以前自己影兩個姨甥仔女,張張都係笑哂口,露哂啲冇牙嘅牙肉出嚟
佳佳你平時嘅生活到底係點...
屌 日文hash tag 係#alice之料理time
柒到
蝦乾事蹟又多一樣:3日爆連登post
yes!完美的蝦!
個b是咪飲開三鹿 個頭咁怪既
辛苦樓豬又要新post
加速師蝦乾
雖然有絲打post過,但我都忍唔住要自己搵一次

一齊睇吓3-4個月大嘅羊羊圓碌碌,表情多多

又睇吓由滿月到4個月嘅佳一係木口木面,一係就擘大個口,佢老母稱為大笑
綜合以上討論,應該會係Slashie-Mom-Influencer-Author-Fashionstylist-Photographer-Calligrapher-Tourguide-下刪100字

記住唔好寫full-time mom呀,讓蝦毛贏在起跑線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞