因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
邊撚個黎
之前小朋友個肚臍凸出黎凸到成粒魚蛋咁
問健康院都話無流血無問題,叫你自己觀察

其實健康院都好求其,係生長線入面叫ok
但個範圍其實好大.....
啲咩珍珠又盛咁多塑化劑
佢自己食死就算啦 仲要間接喂埋個仔
蝦乾都有3粒朱古力豆小熊貓包同中出muffin

有人問蝦乾點樣可以多奶一d
我記得蝦乾明明話飲珍珠奶茶
下面有人(應該係絲打)分享飲黑糖鮮奶
之後蝦乾ig即刻改口話飲開黑糖珍珠鮮奶

好撚柒呀!要痴線西教返轉頭 仲要唔認錯 話自己係講錯渣
可能佢地見得多 就會覺得小事
二黎係本身健康院係for 最基本既野
唔影響到性命/缺陷 佢地都唔理
頭扁咪頭扁 影響唔到性命 wfc
即係好似正顎手術 你唔去到抖氣有問題唔做唔得 公立都唔會幫你做啦

同埋好似蝦乾咁講 蝦佳有6個月bb 咁重(我當中位數)
已經重過95% 4個月bb既體重
個醫生仲同佢講好好冇問題? 體重慢慢增長緊?
真係狗也不屌
我買樓下麵包店仲好

高下立見!麵包機vs手搓麵包
佢第一次講都係講黑糖珍珠鮮奶
但我想講 咁重糖 同黑糖本身都唔係健康
好心佢經下個腦先講啦

懷疑佢唔夠蛋白質 飲奶先上到奶
當自己骨格精奇飲黑糖珍珠鮮奶上到奶好撚特別
繼續狙擊,蝦乾真係好惡頂
絲打好波!
佢個仔真係幾靚仔
而且係充滿愛嘅家庭成長 個樣同表情同反應精靈好多
仲要cherrie同gordon都細過hagone伉儷
蝦乾咁夜都仲mon post del YouTube cm
你d me time唔夠係因為太多cm要del
Del到蝦佳醒都未del哂

Btw我係叫你唔好唔識扮識個位
記得你要為蝦佳既人生負責任,除咗你之外,無人做到。希望你盡番責任,擁抱多d你個仔,比多d愛佢,個睡袋唔可以代替到父母。

承受唔到公眾既意見就疊埋心水湊好小朋友,煮d有營養既野食。
黑糖珍珠比1822女仔飲嫁。要上奶就飲魚湯啦。

利申:兩個小朋友既老母,見到你咁湊仔個心好難過。
個b慘過植物人 阿佳住緊豪宅仲幸福個佢
hagone伉儷比嘅成長環境係匡智會/康橋老人院級嘅無良
有冇比埋連登link佢
虐兒界怨婦系KOL
一個燈死sponsor兼成功connect連登同老母dom嘅金牛座林奠級唔肯認錯嘅社會垃圾
今晚出一條片已經成功推po到200幾 好L癲
不過目測呢個po引到幾多人入嚟關注
都算係件好事
唔見咗 S Ching 個 comment
講得好好
蝦乾真係裝備撚,買完又學下點用
唔識用就拍片踩人哋嘅 product
嗰啲留言話想睇佢啲片學嘢嘅人實係 on9
角落生物
哩條友咁多黑材料比人攻擊既
sor我好似講過寫email
聽日搞搞佢
妖 笑死我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞