因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
大佬b 依個term好有歷史感老啦
正常人係應該搵多幾個ref嘅
但唔等如蝦乾可以亂教人
Alice Ha 希望你會睇到呢個留言
其實唔係醫生講乜你就要信乜
我都有濕疹 之前就係信西醫查類固醇結果類固醇反彈 由原本輕度濕疹變成依家嚴重濕疹
濕疹睇西醫真係靠害㗎 佢哋淨係識得開類固醇俾你
無可否認你啱啱查完類固醇係會好快見到個作用
但係冇幾耐就會翻發
網上其實已經有好多類固醇反彈例子 類固醇簡直就係毒藥 再信西醫繼續幫個仔查類固醇你遲早有一日會後悔 有時唔好咁固執 唔好咁傲氣 唔好下下都駁人先
聽吓網民意見啦..
原來大佬b 都做咗媽咪, 生咗兩個

夠喇
想話你知 你地班痴線西點攻擊我 都影響唔到我心情去做運動me time

1K喇
韓國鬼片d癲女人咁
冇event冇廣告 大把me time
唔緊要啦元朗絲打
你都好勤力update我哋個戰績
新目標 1.25k
好chur 我鍾意
絲打們一齊加油
In hagone we trust!
全港論壇 不分
WE CONNECT
而家已經廿幾頁 假期完之前開11不是夢
佢最好呢段期間出多啲story
好想逐個狙擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞