因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
佢個套唔似係褂后喎佢仲大大隻字 驚人唔知
係唔係褂后都好啦...未見過本人會講「我嗰套褂后」咁7
其實佢結咗婚都就快兩年係咪?仲有人講緊證明幾咁7...皇室婚禮都冇講咁耐
厲害了蝦
由佢影結婚相到婚禮嘅柒事 整合埋一齊
又係可以長到金剛棒咁
就好似煮嘢食咁 都要emphasise係用LC煲一樣
另一個結左幾年婚果個係阿嬌
阿嬌假假地都名人
佢自己唔講記者都有排講
面豬dun好可愛
所以好質疑佢話蝦佳去到6個月條線
上身瘦到呢
有參考過sona同蝦乾既籌備片
蝦乾話襯褂襯晚裝果啲似個人喜好
我自己都同意既 搞結婚唔一定要個個一樣
做晒啲傳統野都唔代表婚姻順利
最唔明係佢話搞婚禮唔好隨波逐流,跟住又話要尊重父母意願 睇到一頭霧水
反而sona介紹果啲vendor雖然自己冇揀 但啲貼士都算有用
肥嘟嘟好可愛
根本唔需要驚bb肥或者控制bb體重
到bb大咗自然瘦返㗎啦
好可愛啊
又話唔好隨波逐流 又俾咁多建議人
要著裙褂啦 要搞場證婚酒會啦 要寫定份speech啦
嗱 總之跟阿蝦姐咁做 就係唔隨波逐流架喇

千四
睇住alice ha 臭蝦剩係同啲岩聽既 viewers圍爐
唔岩聽個啲全部唔理 真係好撚有趣
放心你定越黎越出名 虐兒kol
再大啲個仔出街實比人笑
乜個老母湊你湊到咁 個頭咁q扁
仲話沒有對與錯 只有最適合 笑撚死人
塊面好大舊肉好想搣
推一下
留言有人話係大五福

做緊tvb任務 係Olay facebook見到大家嘅留言olay pr真係唔得閒啊
藍brand搵番藍youtuber賣廣告
個面珠燈仔
好肥肥白白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞