因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
我都覺 仲衰過我出街玩人地啲細路
新片comment
唔知點解睇蝦乾夫婦既互動
蝦佳好似外人咁
兩個都因為為蝦佳付出嫌三嫌四咁
寧願打機都唔同個仔玩
上個月,已覺得蝦毛張床好迫
頭仔腳仔頂到好盡
佢哋宜家先換床,都算後知後覺
同埋連續幾嘢係佢個仔一開口就話佢大笑
屌你個仔明明打緊喊露
得最後一下見到自己老母打喊露先嘻一聲笑...
唱又唱埋啲唔知乜春歌
其他媽咪都係會唱兒歌畀個小朋友聽

你又要做”KOL”學人畀意見連頭盔都唔戴
到人哋指正你嘅時候你就一句得埋去

咁你講咩人哋衛生差啫根本係你唔識用
如果有人睇完你條片唔睇留言就死得啦
不負責任不知所謂

生仔之前唔諗?
結婚個時唔諗?
仔都生埋先打算?
生左又租樓開支咁大 仲點會買到樓
On9真係有樣睇
好想幫佢拆咗啲甲
正常媽媽都唔會留指甲
又易藏細菌 又會吉親bb
應該有咁短剪咁短先岩
因為之前d巴絲話佢d指甲樣衰
佢就頂唔住頸就去gel甲
佢咁鍾意食垃圾食物 無母乳fine 但係世界上有配方奶粉 根本上係拎個仔黎做show
說明書都唔睇下就做專家蝦乾你真係第一人
上面個個留言冇左lu
本身諗住靠個仔紅
又開網店
蝦乾全晚mon住個 YouTube 留言都好忙wor
啱喇,收條死八婆皮啦
做佢個仔真係慘撚過食屎,一出世就係咁比個老母出賣搵錢,煩閪到,全世界好似得佢一個識生仔咁巴撚閉教人
仲有呀,生完個樣好衰好師奶,佢其實係咪以為自己真係同未生之前一樣?
Mon留言時間=忽略蝦佳時間
我諗蝦乾之前都賺落唔少陰質錢啦
蝦公又做銀行 有心買點會買唔到
根本就心頭高 買得cheap又驚人睇唔起
有「非善意留言」分析點解阿佳個頭咁扁
蝦乾咁撚自私點會拎錢出黎夾份買樓
蝦佬買埋比佢住就差唔多
佢一心都係諗住母憑子貴做少奶奶貴婦湊下仔
不過佢個算盤打唔響lu
應該好快被消失
咁唔滿意係應該直情唔好生
佢地點解咁似意外有左又好唔想要個bb咁
真心身邊有啲奉子成婚都唔會好似佢地咁
雖然無計劃但生完都係好愛錫個BB
蝦佳投錯胎
所以佢心底裏面好妒忌Sona
因為人哋係「真·少奶奶」
補返張圖先 將個責任推晒落枕頭度
中間條友真係撚鳩佢 仲話大大下無事
腦殘嘅kol就有點樣粉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞