因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike

呢條八婆小家到
專登撳入去like支持者個留言唔like出面嗰個
咁撚唔大方 邊個教你做PR㗎
因為蝦佳只係一個賺錢工具
d濕疹生埋上面
見到佢咁真係覺得生仔要考牌 其實蝦乾擺明都唔想生 但又思想傳統一定要生個b先叫幸福美滿
但原來連小熊貓都冇心做老豆 砌張床到咁多嘢講
佢ig story仲要tag原唱者台灣組合
上次講話鍾意睇狼人殺個節目又tag人地台灣artise
諗起佢tag理科太太,好老尷呀救命
佢當年結婚都結到全世界得佢一個結到婚咁款
宜家sona成日周圍食好野 去staycation
佢就要留係屋企對住蝦佳仔
心理一定好唔鋸 好妒忌sona 可以做少奶奶 無仔一生輕
今日的我打倒昨日的我
根本就係蝦乾唔會點抱蝦佳 餵完就訓返係到
個頭點會唔扁啊? 咪賴枕頭啦
收皮啦蝦乾
仲要係亂教同教錯人
大家記住去mimingmart反映下
成日擺醫生出嚟
醫生夠冇叫你減肥啦實話你冇超重咁你又去紮肚減肥
為左個仔行多步搓下個頭都唔肯
佢嗰時唔係話自己唔想要細路但老公想咩
但可能冇打算咁早有
不過點睇佢地兩個都一擔擔
佢一開始都唔想生
只係覺得生左有bb先叫完滿人生
蝦乾新片一講 嘻嘻 嗰陣好似痴線婆
佢個feel真係好顛
理得你本身想唔想生
當你決定咗要生出嚟就麻煩儘返父母應有嘅責任啦
淨係諗住點攞個仔嚟搵食

睇片發覺蝦公好似長時間都打緊機
真係物以類聚
蝦毛就長期擺係房 真係慘
所以生仔前咪開網店
加埋廣告錢fatfat 啦
諗住beauty 親子 網店咁賺
點知如意算盤打爛左
買左樓先算 咁佢又拍咁撚多條room tour

我知人比人比死人...
但人哋一腳踢咁制 啲人留言讚佢
佢都仲會答感恩
有冇家教 大唔大方 就係靠呢啲位觀察到
蝦乾就算你幾努力扮都扮唔到㗎喇
以前拍條係 但依家睇返完全唔似
但如果真係老公想要點會咁反應
生完個玩具 好似無打機咁好玩 唔想理佢lu
所以呢度啲媽媽都唔明點解兩公婆有咁多me time
一方面係到扮認同 其實都係想表達醫生話佢個仔冇問題
真係裝備撚黎
剩係諗啲product問題買咩枕頭
根本係人既問題囉好冇
我指佢唔係生完先後悔
係一開始已經唔鍾意
我識啲人係未生之後都話唔想要小朋友
但生完嗰個係自己小朋友點都愛護有加
好嘔心
不負責任既老母仲要扮晒有研究有諗過對bb好好咁
雖然而家資源多咗 會有好多產品
但呢啲頭扁問題明明係民間智慧都解決到嘅嘢
佢偏偏就走去賴枕頭
你個月亮浴盆同埋北歐揹帶甚至張stokke凳都冇問題㗎
問題你過份依賴同盲目跟風用裝備呀
收手啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞