因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
有冇人覺得呢幾日涼左
蝦佳都係得一件和尚袍好慘?
BB仔手腳涷都無著返件長袖/襪仔
個下巴好似損咗喎

有條紅色痕
濕疹嚟
幾個月大就有濕疹正唔正常

係咪唔夠營養唔夠抵抗力

--------

濕疹、皮膚發炎,主要因自身抵抗力和免疫力降低,當遇上空氣的污染物、細菌、化學物質或毒素等,便會誘發出來。 要增強免疫力、維持腸道健康,益生菌不可或缺。 若體內沒足夠益生菌,不但影響免疫和消化系統,皮膚變差,還會較易染上感冒、流感和念珠菌。
從來冇follow過
以前成日fb彈廣告
心諗條女好醜
原來個心仲醜
蝦乾話小熊貓有濕疹底,所以遺傳到蝦佳都有濕疹底。

Btw 就算有濕疹底處理得好都未必會爆得好勁
佢所謂嘅靚鞋
突登show比人睇自己買貴嘢
我個有錢富二代中同 3600就賤賣咗
睇少一日啲內容推得好快 睇唔切
蝦乾啲柒事太多
蝦乾話係遺傳
佢雖然餵人奶 但食雪糕食生雞蛋都無問題 醫生話唔洗戒口
佢啲7事應該係由佢籌備結婚開始愈來愈多以前小資女形象 介紹下中價品牌耳環首飾小家電嗰啲咪好地地 嗰段時期唔係話冇7事 但都好少人會拎出嚟講
結完婚開始愈來愈煩 間400尺屋仔都幾集home tour 醃舊肉都話家傳秘方要拍片 屌咪又係豉油糖紹興酒生粉 我以為我同你同一個祖先呀蝦姐
我覺得蝦乾比屎盤更加唔知醜
屎盤俾痴線西追擊果排唔敢出ig story
之後出左個澄清story 俾人狂屌嚇到成個月潛左水
呢隻蝦乾繼續wfc mode 堅持出alice mama vlog
明知我地屌個仔坐櫈 都繼續叫個仔罰坐

蝦乾你幾時可以靜心安坐家中湊仔

屎盤呢家應該好開心 有蝦乾分散大家注意力
不過算啦你 痴線西絲打完全無諗過俾機會你翻身
佢講足成年自己結婚之前重有就係每日用日文寫日期放張相上ig
完全唔知有咩意義 咁樣係學日文其中一種方法?
蝦乾今日都叫靜咗
睇佢幾時忍唔住又突個屎忽出嚟獻醜
真係好似林鄭咁 叫佢唔好做就偏去做
個個屌佢唔好有咁多me time 要放多d時間湊b
佢偏要放me time相去ig story博屌
想做日文專家
不嬲佢識少少就裝備撚上身加專家pose拍片教人
我估佢星期五前會上水跟住片照拍
佢一定唔甘心咁就收皮
佢住果個屋苑近海,特別涼
呢幾日 21-23度,蝦毛都著得好單薄
諗起佢以前係fb玩每周一live
然後被狙擊到收咗皮唔再開live
遮住都覺得好得意
好鐘意bb「蘇」味,同呢啲面豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞