因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
整合哂條八婆嘅嘢真係嘥哂樓豬嘅me time
佢琴晚條片話請左兩個月陪月
Dislike完條片可以順手舉報埋風化康個comment

Summer CH
CH = chi Hong (子康)
可能係
佢真係成家啲名都好難聽搞到好似喜劇角色咁
蝦乾 小熊貓/蝦公 蝦毛/蝦佳 爆seed奶奶
係嘅,如果佢讚陪月好,大家就會問佢攞contact
佢唔會咁好心逐個逐個pm俾人
兩兄妹聯手
我幾分鐘前係間屋唔係大個留言到覆夏子康
(係呀 蝦乾虐兒個整合post上咗熱門 佢紅咗嫁啦 放心唔會漏咗你依個風化犯 個post都有提過你)
用其他ac睇唔到
做咩姐 蝦乾你好驚越嚟越多人知你虐兒咩
蝦佳個頭形仲有冇得救睇相覺得好扁好慘啊
個 summer ch 話,你班人肯定未結過婚、未生個仔

好慘呀蝦佳
我地夠未犯過風化案啦
有viewer 問點解無湊仔片(3)?
(bb沖涼條片)
diu佢沖涼慢慢沖
好心一歲識坐先比佢玩水嗽,重要係夏天呀

夏子康你自己都要考牌啦,為人師表當街非禮女人,嚴重失德,On9到冇得救,笑死人
有啦 屎盤都keep住1k
佢奶奶都幾唔鍾意佢 坐緊月都淨係煮蒸蛋蒸魚炒菜重hea過大家平時餐晚餐
唔使FC都知一定係佢個風化犯阿哥
同Hagone一樣講嘢咁mean
佢會解釋因為自己唔鐘意食肉,生咗叫做食吓魚
比起佢自己煮算好豐富架啦
生咗個孫 奶奶都係咁唔俾面 究竟Hagone之前對奶奶做咗啲咩
都啱 有魚有蛋有菜 起碼營養均衡先
平時hagone係少菜少肉多Carbs
其實可能個午餐 係奶奶煮比佢自己個仔小熊貓 hagone只係搭單有得食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞