因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(10)

1001 回覆
213 Like 10 Dislike
有時側左面訓有時側右面有時正面就得
同埋正常初生2,3個鐘就要飲奶
未計佢濕片肚仔痛求安全感你都會抱起佢
點似呀蝦姐咁狠心由佢喊唔理佢
多謝各位痴線西
剛剛已經dislike左
剛剛一search番佢d youtube
原來我已經有兩年冇睇佢

利申:已經長時間冇睇過香港既youtuber
我未生過仔 但家姐兩個b都係我老母湊 嗰陣仲讀緊u同埋未嫁 喺屋企有幫手湊下
我專登搵返嗰陣兩個bb 4-5個月嘅相 係塊面珠啲肉會跌落嚟咁 係到左大約一歲 拉長左個人 先係蝦毛而家個面型但聽我家姐講健康院都係話佢地屬於中等咋喎 同埋人奶一日四餐係咩概念 家姐兩個b 用樽飲人奶 會有一兩餐加奶粉 我印象中日抖佢地喺我哋度都飲四餐 夜晚家姐接走 返到去又再餵 即係一日5-6餐 加左固先食少左奶
兩個姨甥仔女唔係我生 但係屋企有個bb就好自然被佢吸引咗 只要喺屋企就忍唔住係咁撩佢 整啲聲引佢笑 4個月人仔已經係會笑到卡卡聲個肚仔彈彈吓咁 佢訓得耐啲又想佢起身抱佢同佢玩
但睇蝦乾係完全感受唔到呢啲
聽佢叫同笑都好似有氣無力咁 一日四餐
養bb貓都每2個鐘喂次奶啦

我個姨甥一日都係6餐到 扭奶會再開 個b夠唔夠食係feel到
仲要成日冇人理 冇咩stimulation俾佢 咪成日呆呆滯滯咁
可能累到無力喊咪成日訓

我問我媽BB一日要食幾多次奶
佢話奶粉6次左右
我話有個KOL只餵4次
我媽
我再話係人奶
我媽
蝦佳真係好慘

死唔認錯

健康院唔到問題嚴重都唔會理你,外觀?未死得就得啦....
都得
唔通youtube比佢block特定viewer?
佢唔係癲到同bb減肥下化
到醫生同健康院都開聲話有問題會唔會太遲
醫生都未話佢癡肥啦 睇佢BMI都係正常水平啦 咁佢做乜嘢減肥呀
其實佢全人奶如果餵多幾餐,減肥都減得快好多
點解唔餵多兩餐蝦毛又肥d佢又可以keep fit
醫生夠話照顧bb要保持整潔喇,佢咪又係keep住gel長甲
其實呢單野推唔推到上東張西望/presslogic之類?
我見東張聽日個單情降都係取材BE啲垃圾陳年po
有冇邊d親子grp可以post下嘅呢,到時候睇下班媽媽點評論?
西醫一向都唔叫戒口除非你有過敏反應
但正常唔係睇完西醫就睇中醫㗎咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞