佛牌討論(正牌)4

1001 回覆
13 Like 34 Dislike
好似陰陰地bor
睇過 d 介紹話佢只係用灣,唔係用陰料
我都俾小小建議你

就算配埋鑒定卡俾你,都對清楚張卡上的佛牌是否真係你寶物拎上手那尊試過圖文不乎架

另外我不主張依賴鑒定卡,因為就算沙馬公都有出錯,我主張每帶一款牌都學明白點樣分清楚真假
我自己每請得一款都會講得那款牌既分辦心得
如果你將來找的牌有一款跟我一樣的話,也可以私底下問問我
1516緊,都想請師兄指教
我tg tgt4two0
我第一頁有我既聯絡方法
認真答你 阿贊摩納最出名係陰牌

而且市面上極多極多復刻牌

即係徒弟借師父個名出嘅牌

一啲效力都冇 亦都好多假牌

絕對唔建議新接觸佛牌嘅人去買

如果硬要買嘅話 我會建議2540個期七哈坤平

大約4k左右
唔怪得見出面 d 價錢差距咁大,幾百又有幾千又有
其實你想搵啲乜 你寫個名或者比相 我幫你睇下
幾百個啲直接可以無視

買咗你都唔會有感覺
明白了, thx
哈利巴打,我tg pm了你。感謝
師兄有冇好牌出?

信唔過D佛牌店 怕水深
我怕有人誤會
我不會做任何佛牌接觸到金錢的往來買賣

開個post純粹想分享下我認為好既師傅佛牌,普及知識和大家交流
永遠非供奉型都係愈接觸身體愈好
祝你事事順利
因為呢,如果涉及左金錢,難免有誤會同糾紛
我也不想借用這個post的知名道去賺錢

大家平時多交流就好
有機會自已去曼谷佛牌市場買,幾萬銖內好少假野。
聽日買供品還神,希望不好俾黑警拉
師兄戴佛牌除咗做善事之外都要還神
新睇連登討論區 本身旅行次次撞野 間又唔中又會見到
從雙龍成功佛入手 一戴已經有反應
之後就開始升級戴 一套既力泥五古佛
宜家戴緊 七彩力泥崇迪
以上全部冇話出自邊位大師
最近聽到去開既佛店有介紹龍婆培 上黎見到連登原來好多人討論
各位師兄請問對龍婆培2535 彩泥崇迪七龍 點睇?
我既星期佛係七龍佛 仲咁岩又係我出世果年 真係咁有緣?
佛店師父咁岩收起左 一問之下咁岩得呢塊
定係乖乖地簡返崇迪全面d就算好呢?定係再睇睇呢 ?
想簡返個牌長戴下 呢個好似幾好咁

黎緊想請既牌大概係以下既樣 $8xxx左右
親自答應了天神還神

同埋傳統的觀念中四面神,象神有一套還神的儀軌
龍婆培2535 彩泥崇迪銀殼要8000?

仲要前面冇入金符管

我唔係大佬級 但你問我嘅話

1000 比盡 當中200比個銀殼嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞