佛牌討論(正牌)4

1001 回覆
13 Like 34 Dislike
我見呢到都開過d關於佛牌既post
但都有好多誤差,有沉迷陰法鬼靈
有無理智急病投醫俾人劏
我都係用家之一,知識唔算深,但會自己花時間睇書研究
接觸原因係,人生有好非自力可解決既問題,有時我地用盡力都差少少機會,機緣巧合接觸第一塊佛牌。之後發覺有改變,所以就去到今日
大家或者可以討論下
由於命理術數由古至今都屬於九流既偏門話題,所以就乾脆開係吹水台。大家當生活奇聞傾下,唔好當一門嚴謹科學

https://t.me/fateisanon9term
來到第四個post
留個名先!!
想請教今日請咗澤度金,上手觀望時發現手指無故有傷口(唔清楚係咪本來有傷口,但本來係無血)滲血,佩戴後頭重身浮,過咗幾個鐘後頭重既情況就無左了,係咪正常?
如果唔請2543 坤平 ,有冇啲做坤平好嘅師傅介紹
人緣(非桃花)/偏財 budget 3000-4000
想有個方向做下資料蒐集
其實佛牌和人類的氣場是頻率不同
比如一盤水,你加冰塊,盤水會變冷
加熱,盤水會變暖
所以當剛配帶磨合時,都會有呢些頭暈暈既發應,慢慢帶隊了就會適應
如果不限死坤平既話,應該選擇會更寬
偏財我諗沒邊個正當師傅講明幫人獲取不勞而獲既財富了

至於坤平,除了沙礦,應該派更也後期後刻,派噴,派x那種幫到你
你嘅要求係要搵坤平佛 ,唔好搵坤平將軍

我推薦龍婆dum 我最喜歡嘅師傅

仲有一位阿贊屈碌 清邁坤平王👍🏻不過呢到嘅師兄唔會推薦你
阿贊屈碌留意過下,聽返黎真係幾多好評!!
阿贊屈碌係正牌?我都想請返個
唔係
明白了師兄
如果正牌有咩好介紹
龍婆dum 派坤平 後面有16點崇迪個款
效果奇好
有好多的
當然可以
有無相
浸蘭嘅四面神十分好
都不錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞