佛牌討論(正牌)4

1001 回覆
13 Like 34 Dislike
七頭水龍佛牌

伏,超級伏
所以假野?
dom得?
唔係假
係伏,即係睇唔出會為你帶咩益處既野
你老味邪牌講到咁老正
感情一樣 A0,細個嗰陣只有單戀,表白冇次得
自問為人都唔太差,唔明點解有咁嘅果報
有時不用太過分執著自己做錯左咩既思維到
其實想改變
第一步就係先接受
已經接受咗,可能因為前世啲債未還清,所以今世就要捱「徒勞無功」嘅業報

工作上、感情上都 feel 到𠵱個問題

正正常常我哋做 IT 有學歷已經起碼月入三四皮,仲要輕輕鬆鬆準時放工(但我冇)

感情上正正常常對人好慢慢追都唔會冇拖拍 (但我冇)

希望可以重業輕報
仲要份份都係伏工先抵死

雖然唔計自己做,我只係打咗三份牛工
好耐之前都買左隻水晶牛角山羊
最終買左蛇皮,之後會再入埋龍婆樂符通
阿贊旁?
好心la 好嘔心呀呢樣野 點解可以帶上身
又真係幾靚
不了不了,商業到死
可以的,教你一個相當簡單的方法除障
念心經,我以前念過十萬次
六日去下供僧,至於求咩佛牌就後話啦。

業障不消,福報不生,帶甚麼幫助都不大
同步一邊自己除障增福,一邊以一些聖物輔助就最好
台灣啲牌商唔少賣狐仙個啲,大細牌商都係,比我感覺台灣牌商賣嘅野好雜
香港咁多鋪揀,做咩要走到台灣請
有冇師兄認識古巴陣得嘅坤平?係唔係泰國人都認同係泰北第一坤平?
巴打們
小弟發咗個夢
見到有一個 企喺度揸住把刀嘅男人,佢話佢自己係坤平,但我對呢啲係一啲認識都冇,聽過個名但係真係冇見過個樣
但係我見多數嘅坤平佛牌 都唔係我夢入面嗰個樣 佢係一個人樣嚟
大概潛意識啫,唔需要想太多
坤平本來是一名將軍既名,好像中國關公加呂布那種形象,代表住戰無不勝同人緣極佳,後來用上他的名字來命名一種5 角形佛陀坐相的佛牌叫坤平佛牌。 意則用上他的形象和背後象徵的順利和好人緣

當然也有一些本地的方士會依然使用坤平將軍既法相去做牌。但一般在寺廟僧人既一般做法就比較少見
測試咗一星期左右,發現𠵱款人緣膏對付伏工負能量唔太有效,嚟梗再試試某出名龍婆嘅符管
唔好亂咁買,隨非想再衰啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞