佛牌討論(正牌)4

1001 回覆
13 Like 34 Dislike
咁又好優惠
如果要選擇,龍婆滿比較值得追是他的那款粉牌,價錢貴少少,但幾多好評

18,19 珠比較是他入門的entry level選擇
有間牌店5700,unite有師兄5千頭
btw,哈利兄,係咪有卡既基本上都可以放心買?始終新手都唔太識分辨
我有睇過雙龍自身,真係好靚,但有點高價

呢兩款比較好
粉牌價錢貴19 少少
猴神那款同雙龍差唔多價錢
兩款都是泰國賣龍婆滿既人自用選擇

18,19 都好,不過我提議有其他更好選擇
始終18,19 都升了價
18 非流行模所以價錢最平
當係一個接觸師傅體驗他功效開始都不錯
如果實在驚,搵有實體店比較好
起碼有間鋪追佢都易d
岩岩睇左幸運自身,9xxx 連70金,合理?
佢真名唔係叫幸運自身,係解富翁一類嘅意思
私人市場放售或者品相不佳的話,這價錢幾合理

現在最update 既炒價錢過萬了

其實幾年前賣兩三千

呢款泰國賣家自用款來,應該比18 ,19 更好
呢款以背後有冇檳榔渣和完不完整為衡量價錢既分水線

你知道始終粉牌比較難保存,比較容易執到平貨
我想問佛牌會唔會化身昆蟲 飛蛾
如何真係咁啱嘅話都ok嘅
千萬別用太神怪角道去理解佛牌
但阿贊方嘅牌真係好難遇到
我有幸有他第三代傳人的方第一期自身和一期只做100 支內手搓俾近身的符管

第一代阿贊方沒做過聖物
第二代龍婆努根本搵唔到
第三代阿贊益也就相對比較易,不過一期的自身牌都好難搵到啦
第三代阿贊益也有好多香港明星追捧,羅嘉良都係佢fans
等我都上網睇下先
他的一期聖物我全都有齊一百支內符管和自身牌,遺憾買不到他的一期特別版。特別版有埋阿贊方既符布碎片
請問龍婆培 2536同2514點睇?係咪越早期越好?唔知點揀好
請問龍婆培 2536同2514點睇?係咪越早期越好?唔知點揀好
仲有噴五,都差唔多價錢,但唔識揀
他的噴系列聞名
一噴二噴三噴四噴五噴,按預算選擇

順便毒下你
我啱啱留意阿贊方,見佢楂住兩把刀個法相好型,俾佢吸引咗
不過我只係響泰國買咗幾個新牌,舊牌就真係要花多 d 時間去研究下
佢有好多承傳
都有好多師傅復刻
我個人選擇是阿贊益也
用翻二代龍婆努符管,傳統方法脈噴血開光,同埋阿贊方師傅的靈骨

如果要請返黎係咪最好去舖頭睇?台灣蝦皮得唔得?
但舖頭應該唔會間間都有,應該點請好?
網購的話佢有心騙你可以點追討
親自去睇實體店比較好
但去實體店一樣唔識分
有無舖頭介紹?或者tg你可以嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞