佛牌討論(正牌)4

1001 回覆
13 Like 34 Dislike
龍婆托本身沒做過聖物
後人用其法門和法相做聖物,當然算是自身牌
最有名是屈滄海阿贊添

六合彩是橫財
之前成日有人問邊隻牌對人際關係或者感情比較好, 聽日打得成風,我分享下
期待
[img]https://na.cx/i/mFRhUWW.png[/img

龍婆inn是泰國做愛神法門非常有名,與主流好多招人緣異性的法門不同,龍婆inn傾向招來正姻緣,他出名的是蛇皮符管和愛神佛牌

蛇會在成長時期脫皮,寓意新的開始,取其寓意為材料做佛牌象徵感情也有新的開始

龍婆inn 的愛神系列太大塊,未必岩香港人帶
蛇皮符管現在太難找

所以我自己選左他的二期自身,因為一期實在難找

入邊用了他的特色材料,愛情花,蛇皮,和一些人緣符管

不過值得留意,師傅臨終時好多人拎聖物俾師傅加持,比如咩九尾狐之類, 僧佢名氣做生意。師傅出於來者不拒統統答應,所以選擇時要注意翻
下午未落波再介紹多樣比較少人知的好野
師兄宜家儲埋儲埋有幾多聖物左右?
一個大盒一個細盒

這款是泰國5 大符珠之一的龍婆pring符珠,師承阿贊多法脈,就咁睇同人緣異性無關。因為故事做呢批符珠起因都是因為戰爭士兵打仗保平安

不過其實睇翻圖鑒介紹和當地人口耳相傳,他的符珠有馬下神尼的功效,啫係人見人愛和愛情和合的幫助。同時他是阿贊多法脈的第三代,也是泰國5大祟迪之一。 在聖物上絕對非常穩陣和有保證
新手好多嘢都唔識 有錯請指教
如果想揾多啲錢/客 (本身做保險) 有咩神/佛牌適合?
聽過一啲話戴到反噬/要還個啲又可以點避免?
正途去配帶,帶正當的聖物,自己不行[s]踏錯,根本不會反噬。至於你自己為了成願答應了天神甚麼,就按照自己所許去還,唔好成願了又孤寒就可以

我地所討論皆是正途的泰國佛牌,姐是由僧人和有修行的人開光,本質唔係借貸,不用用甚麼去還
你覺得有改善是因為得到了僧人的護持,令到氣場改變了

如果要做對客跑數既行業,可以試下帶派更也坤平
有不入靈,正統的開光法脈的,泰國第一阿贊來 ,和龍婆聖雅係受到沙馬公認可的
可以係邊到請到
Google下
我對驗證卡沒太大熱戀
我同我相熟的店舖平時係放心到請聲想搵樣新野,放低錢,由佢自己廚師發板,因為佢都知道晒我鐘意咩,需要咩
Lm
請教下 有人介紹 話 供請完 藥師佛, 可以放尊佛 落水 再念經 裸番尊佛出黎 再飲左d水去,對身體有幫助, 想問問ching 有無聽過呢類講法
你聽那個故事應該是指某一位特定好出名的師傅所製作的藥師佛有呢個效果。如果你話是不是所有藥師佛既聖物都可以有呢個效果,我又覺得唔係

同埋好多呢種浸佛牌或者挖去牌中既某些經粉飲用,其實個話境都係當時物資缺乏,所以先別無選擇去使用。
最近身體出現問題 所以想試試
可以帶藥師佛,但有問題還是找名醫, 別太尋求偏方
龍婆富不出名?當世三大製作猴神
近代大法會鐵膽

其實所謂的出名只是香港出唔出名,唔代表咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞