721指鹿為馬,都要繼續賣眼鏡之你問我答

1001 回覆
68 Like 29 Dislike
如果你覺得電腦好刺眼,咁係有幫助嘅

暫時未有醫學報告話電腦藍光會導致眼疾
所以抗藍光鏡片,不論鍍膜定物料都好,都係阻隔數碼眩光,減低刺眼不適為主
仲搵返同一間升級
再整多次又唔舒服咪盞使兩次錢,玩咩

你不如搞清楚邊part唔舒服先啦
無限金錢另計
噴漆+黑色真係不意外
咁正常緊係找番同一間又唔係度數問題
唔想自爆 可唔可以tg答你?
Tg me
唔貴過原價理論上唔叫比人扼
又唔係度數問題
又唔係調較問題
但都仲係有問題
九成九係間舖hea鳩個客,呢樣最撚大問題
post 2 咪貼晒建議零售價囉
眼鏡鋪係常見既
靠你去帶起個潮流

我都會努力
呢d落埋彈弓嘅鉸位
摺多兩下就會刮甩晒d噴漆

尤其是依家oakley都唔係美帝出品,質素同以往無得比了
zeiss 單光superb同smartlife有咩差別?
smartlife 會針對年齡優化
簡單講
你唔同年齡
你個瞳孔同變焦力都有唔同
視力須求都唔同

20 | Clear vision, near and far
30 | + Relaxed vision, especially after a long day
40 | + + Near vision support
50 | + + + Intermediate vision support
疫情關係好多唔教戴

你搵吓網上預約試戴,約之前抗去問佢肯唔肯教啦
兩樣嘢
Superb係針對處方,做逐點打磨修正,拎到最好嘅效果,以精密行先
蔡司聲稱smartlife係更配合用家嘅新嘗試
針對頻繁嘅距離轉換,仲有以年齡去計算瞳孔大小,之後用返相對應大小嘅光束來設計鏡片,做到 針對空間立體同年齡視力需要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞