721指鹿為馬,都要繼續賣眼鏡之你問我答

1001 回覆
68 Like 29 Dislike
兩邊600中近視+100尾散光配副眼鏡大嘅要幾錢
睇黎豬巴師兄 應該仲係舊制HD個陣去讀(((?
正常一千元都有174
聽講owndays 做深度數唔使加錢
即係平到480都有架連鏡

純分享資訊,因為又有巴打話去到比人不停叫佢加錢升級,結果配咗千幾蚊
畢咗業都十幾年了
嗰陣自己蠢,入錯科唔識走去non jupas transfer ,懶瀟灑咁好似Brian Cha話齋,唔鍾意咪Quit囉,然後就去咗讀眼鏡,貪佢易搵嘢做(當年讀u嗰科好多同學無嘢撈,走咗去做保險)

後來問返個poly一仔同事(同年讀U),佢AL同ce個分仲低過我

咁就十幾年了
想問下齋配藍光鏡最平大約要幾多$?
睇你講嘢有問有路, 有深度思維就知你水平高
高過好多一仔, 特別係上嚟呃飯食條友
要跑數
近排行過旺角間owndays勁重174味
睇吓post 2 嘅stellify/synchrony

唔會貴過土炮好多,但耐用度較土炮佳
佢facebook又話1.74唔使加錢
上嚟做乜柒
唔知wo
Synchrony 》stellify

起碼唔會有鋪混淆synchrony 同zeiss
間間唔同折,太多品牌又唔同line,平常人真係唔識
其實簡單講
有原裝餐牌
有保證卡
原裝餐牌後面都有講解

唔收貴過原價就ok了
如果我做老闆真係唔介意比高啲人工請你
我都係咁話
12手足明信片街站好似七仔咁總有一間喺附近

https://lih.kg/2208362

請大家聲援不幸被送中嘅手足
上次去polyvision驗眼,佢哋話我依家帶緊嘅近視眼鏡配深咗,想問吓應唔應該配過副新?依家眼鏡右眼525度左眼500度,佢哋建議要配右眼500,左眼450
咁你睇近應該攰攰地
度數過深會易眼累
尤其睇中近嘢多嘅話
因為有聽過唔洗配咁足,但又唔知道應該要配多幾多先至啱
帶咗呢副好似容易眼攰,我仲有散光
其實呢個係講緊驗到你足嘅度數之後,視光師再按你嘅視力需求做「調整」
所以係按你嘅意願同感覺去做

好似醫生按你身體狀況開藥咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞