[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (75)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
明明睇緊東方 球會
點解變左we are hong kong
又政治化左
係咪本土個d 黎左

假腸?
香港afc積分俾泰國拋離,分分鐘遲d俾馬拉超前,
要保住第6ar

仲保黎做乜 唉

唔保住第6,咪俾馬拉超前

踢掂亞協先啦

true
人地好撚齊心嗌We are Canton, 好自然就緊係嗌We are Hong Kong還擊
無人嗌, 連個勢都輸埋, 實力已經唔夠人黎, 我地仲可以expect東方為我地踢場好波?
無病ar

算啦,香港人都係欺善怕惡,見你贏又人多咪嗌多兩句,唔夠人踢又唔夠人多大聲就會笠水扮中立,本質同支那差唔多

駁唔到 但對有勇氣有反抗精神既巴絲好大傷害自己人唔幫手仲要插一刀 仲有個種花生眼神見到幾無助呀

下次黎界限街啦

我坐24區得好少人跟住嗌,到屌支那狗多返少少,不過都係少數人
旺角場19至21段一行十五個位,一格有十六行,恆大球迷坐咗三段,即係有七百多個作客球迷入咗場

原本作客區25至23一行十四個位,一格九行,加埋22段約四十個位,原本得約四百二十個位

越諗越嬲屌你老味 我哋作客就買咗飛都收返你
再求撚其搵班老臨球迷

支那人作客就嚟多一倍人反客為主都得
踩撚到上心口

都要東方同狗志完美配合先得既 東方狗志

呢層唔駛講啦
而家班支那人落嚟又唔見有安全問題禁止佢哋入場
估唔到有人去左朱蛇FB開佢波

發覺叫得豬蛇既
都忽忽
牛丸零戰術 完全當港支戰咁踢

戰術跟kim諗住兩隻鬼佬任你斬

最慘含大係強化版支那

東方係廢版香港呢

你老母唔望撚下自己左路邊撚個

牛榮比人中出咁多次都可以踢足全場簡直係奇蹟

見到傻邦仲有力跑出場
就覺得好撚唔人道

發覺叫得豬蛇既
都忽忽地

發覺叫得豬蛇既
都忽忽地

呢句真

發覺叫得豬蛇既
都忽忽地

真心希望下年唔樂再係東方
唔淨止賣飛果筆 連準備個態度都唔撚得
今晚真係駁唔到。
旺角場19至21段一行十五個位,一格有十六行,恆大球迷坐咗三段,即係有七百多個作客球迷入咗場

原本作客區25至23一行十四個位,一格九行,加埋22段約四十個位,原本得約四百二十個位

越諗越嬲屌你老味 我哋作客就買咗飛都收返你
再求撚其搵班老臨球迷

支那人作客就嚟多一倍人反客為主都得
踩撚到上心口

都要東方同狗志完美配合先得既 東方狗志

呢層唔駛講啦
而家班支那人落嚟又唔見有安全問題禁止佢哋入場

yes,
含大fans買主隊飛照入,花墟集合一大堆入場

發覺叫得豬蛇既
都忽忽地

支那狗:
Chu Kwok Wah 我只要可以殺盡熱狗港獨同班台痴線佬,我唔介意

痴線佬同港獨熱狗齊名
今場防守做得好差
今場用牛榮放題,不過其實用黃梓差唔多
打352,三中堅la

第一場試過 但完全唔慣個企位
到今時今日都撐錬鈁既應該反省下

真係好想問班打氣嘅訓撚醒未
Howard Tsang 剛剛見到班鬼佬打尻個大陸人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞