[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (75)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

🍔

笑4

🍔

笑4

轉投我朗吧

🍔

笑4

轉投我朗吧

上水了
http://video.weibo.com/show?fid=1034:e49fdcc2a43a891d4da415be667306f9

人哋真係高汁

互屌本地太零聲, 分得太散
人地統一好多
宜家又隔遠左, 細聲果邊顯得更弱

人地有幾個鼓lead住屌
我地個閪鼓係到噓緊

同埋人地d鼓係好響,
香港球迷會個d鼓全部都打唔到個土種震撼感

Jordan囉

Jordon 個鼓我都唔覺得響,
好似前面話齋,最響o個個應該係元朗o個個

個鼓種類唔同?
傑志果個都唔夠南華響
今日體驗到咩叫雙重垃圾波
場上垃圾 場上更垃圾 屌你老母東方
場上垃圾 場外更垃圾 屌你老母東方
「享受足球」四個大字難聽過屌你老母一百倍

🍔

笑4

出現了
人地三支旗支支都大過東方,好心收返埋啦

人哋真係高汁

人地統一好多

我地個閪鼓係到噓緊

同埋人地d鼓係好響,

Jordan囉

個鼓種類唔同?
傑志果個都唔夠南華響

每隊買一個元朗鼓啦
場上垃圾 場上更垃圾 屌你老母東方

幾時放棄東方呢隊閪波?
完全睇唔出隊閪波東方有乜撚野拼勁
仲話繼續努力

🍔

笑4

轉投我朗吧

無話咩野轉唔轉投既
與其做三性家奴不如任何一隊都唔支持會更好啦
香港球迷比人笑質素低咪就係因為鍾意係唔係都轉隊
支持唔落東方唔等於要支持其他隊
「享受足球」四個大字難聽過屌你老母一百倍

正式比賽球場如戰場
唔係你死就我亡

冇可能叫享受足球
唔通牛榮好享受比人爆
完全睇唔出隊閪波東方有乜撚野拼勁
仲話繼續努力

完全放軟手腳
其實根本唔係戰術問題
對住支那日韓呢D高咁多班既球隊無論點做都係會柒
你話佢地下下大腳清, 但唔大腳清班撚樣帶幾腳就俾支那人搶到再入波
被人逼又緊張到甩, 都唔知點踢

重點不在戰術和實力差距
入場嗰時見到東方球迷區有條MK仔
喺度打鼓係威係勢又屌晒老母咁
以為打氣會好勁 點知開場之後全個場都係恆大打氣聲

係咪金毛
其實根本唔係戰術問題
你話佢地下下大腳清, 但唔大腳清班撚樣帶幾腳就俾支那人搶到再入波

唔講戰術
淨係講換人
點解你要換走洛迪古斯?
破蛋都唔想?
仲有後備有個近期係港超都fit既 又點解唔換佢出黎?

🍔

笑4

轉投我朗吧

無話咩野轉唔轉投既
與其做三性家奴不如任何一隊都唔支持會更好啦
香港球迷比人笑質素低咪就係因為鍾意係唔係都轉隊
支持唔落東方唔等於要支持其他隊

aggar
其實根本唔係戰術問題

第二球好似迪高就比人迫甩
http://video.weibo.com/show?fid=1034:e49fdcc2a43a891d4da415be667306f9

人哋真係高汁

人地統一好多

我地個閪鼓係到噓緊

同埋人地d鼓係好響,

Jordan囉

個鼓種類唔同?
傑志果個都唔夠南華響

可能呱,對鼓唔太熟
不過更緊要係打氣要齊要有氣勢係真係要練,
我知日本d打氣團係真係會成班球迷練打氣,我相信馬拉柔佛個班真 ultras 都會,
香港呢方面同足球成績一樣應該幾難追到……
放棄東方,轉會其他球隊 傑元飛都唔錯,再留意下
其實根本唔係戰術問題

第二球好似迪高就比人迫甩

佢妹幾下都唔交波定搵唔到人交波, 俾人逼甩就立即GG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞