[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (75)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
香港隊既比賽真係應該試下坐龍門後面 依家旺角場既31 32香港力量既打氣區太細啦 同埋你坐兩邊看台又多左好多花生友因為位置好而坐過黎 根本唔係打氣 要做大個pool 根本就要一步步做起 唔係屈係1, 2角咁坐滿人就滿足 不過黎緊果幾場港隊係大球場踢 都係要等下次番番旺角場踢先可以試行

其實唔止31,32嘅......

下次約一大班人一齊企起身打氣
得自己一個嗌成個on9仔咁
東方亞冠已出局,對川崎用旅行心態?

不要再說了
下場可以去現場見證川崎大屠殺

享受足球,去shopping,溝日本妹

下場去度鳩嗌We are Hong Kong算
一人單挑主場二萬川崎球迷

巴打你跟佢地搞既睇波團?

Yes, 上次抽中免費飛

到時一齊嗌 [/quote]
巴打你又去
香港隊既比賽真係應該試下坐龍門後面 依家旺角場既31 32香港力量既打氣區太細啦 同埋你坐兩邊看台又多左好多花生友因為位置好而坐過黎 根本唔係打氣 要做大個pool 根本就要一步步做起 唔係屈係1, 2角咁坐滿人就滿足 不過黎緊果幾場港隊係大球場踢 都係要等下次番番旺角場踢先可以試行

TPO想縮喺一角就算,痴線佬就有心無力

其實唔止31,32嘅......

下次約一大班人一齊企起身打氣
得自己一個嗌成個on9仔咁

27,28都可以
香港好多廢中廢老都係東亞病夫
屌「自己人」就叻,郁d就鬧「自己人」企起身、大聲、政治化
對手做同樣既野就淆

你地個隊長畀人嗌做傻閪成班“打氣團”都可以當冇事發生
咁既閪波點撐得落手呀
CONFIRMED HKFA Red Dragons have replaced FC서울 (FC Seoul) in Group A of the Main Tournament at the 2017 HKFC Citi Soccer Sevens and will line-up alongside Cagliari Calcio, Rangers FC and HKFC Soccer Section.

http://www.hksoccersevens.com/hkfa-red-dragons-to-replace-south-koreas-fc-seoul-at-hkfc-citi-soccer-sevens/
Fc首爾唔嚟,香港青年隊頂替

係咪驚左要對北韓仔
CONFIRMED HKFA Red Dragons have replaced FC서울 (FC Seoul) in Group A of the Main Tournament at the 2017 HKFC Citi Soccer Sevens and will line-up alongside Cagliari Calcio, Rangers FC and HKFC Soccer Section.

http://www.hksoccersevens.com/hkfa-red-dragons-to-replace-south-koreas-fc-seoul-at-hkfc-citi-soccer-sevens/

係咪驚左要對北韓仔

意甲入波韓光宋卡利亞里

不要再說了

到時一齊嗌

巴打你又去[/quote]
本身都去日本 咁啱時間夾到

係咪驚左要對北韓仔

意甲入波韓光宋卡利亞里

btw男足,U23,U19將同佢交手

不要再說了

到時一齊嗌

巴打你又去

本身都去日本 咁啱時間夾到 [/quote]
到時見
希望個日唔好咁多廢老去阻住晒又唔撚打氣
fb有人話
呢隊是東方嗎,呢隊只是廣州龍獅加廣州證券足球隊.球迷盲目支持
個鐘生根本就唔喜歡足球,見東方有亞冠盃打,用二千萬左右攞威加賣廣告,打亞冠連比錢增兵都唔肯,向支那跪低
fb有人話
呢隊是東方嗎,呢隊只是廣州龍獅加廣州證券足球隊.球迷盲目支持
個鐘生根本就唔喜歡足球,見東方有亞冠盃打,用二千萬左右攞威加賣廣告,打亞冠連比錢增兵都唔肯,向支那跪低

好明顯都係籃球行先, 見你足球有得打亞冠
順便入主一下, 但加獎金同增兵, 不了

到時一齊嗌

巴打你又去

到時見
希望個日唔好咁多廢老去阻住晒又唔撚打氣[/quote]
經過一場比一場西 應該到時唔會多人得去邊

當係沖喜下 咁樣比東方柒法真係話自己撐香港波都無面
唔係比人炒到咁無面 係毫無還擊之力

你搵邊隊出去都係無還擊之力架啦
講到轉隊就會有得打咁

講緊個還擊之力係連場外球迷 球會高層都俾人屌打 場內無得打就一定 人地入幾球已經等如你全年班費

傑志都係得幾隻鬼會屌人
俊立上次先鳩縮叫人冷靜d

俊立上次先鳩縮叫人冷靜d

定係我記錯
好似見到有人咁講過

係咪我
我係話斧山個次有傑迷小朋友叫佢返來冷靜啲(剛柔得來冇粗口)
然後俊立真係返左去
小朋友之後仲搭佢膊頭

因為傑志,所以兄弟

到時一齊嗌

巴打你又去

到時見

經過一場比一場西 應該到時唔會多人得去邊[/quote]
據我所知, 上次得5條友跟團作客水原
今次可能得我地2個球迷死士作客川崎
傑志元朗踢亞冠

到時一齊嗌

巴打你又去

到時見

經過一場比一場西 應該到時唔會多人得去邊

據我所知, 上次得5條友跟團作客水原
今次可能得我地2個球迷死士作客川崎

仲少過作客蔚山

球星台節目話有幾個主持去
傑志元朗踢亞冠

Support
傑志元朗踢亞冠

Support

曾文輝去元朗
傑志元朗踢亞冠

Support

有門仔, 不了
[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (76)
https://lihkg.com/thread/217654/page/1?ref=web
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞