[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (75)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
睇錬鈁真係把幾火
以前出南傑起碼都輸人唔輸陣
有佐敦同Edmund打氣團 未至於場場要屌人老母但打氣起碼有個氣勢 錬鈁啲靚妹同廢伯妹下妹下咁 鼓又無聲人又無聲 場內場外都俾人屌打

冇領袖
今日果兩個黑鬼著恆大衫行過
界限街屌足成條路。
東方球迷會聲都冇
其實點解會換洛神 傷

淆演淨係諗5月6果場咋嘛 反正都唔會入撚到波

咁都無錯既

yes,報紙:肉繃緊只作恢復操練的洛迪古斯亦無大礙可以正選上陣
可能牛丸怕佢又傷
今場28區差唔多全區企足全場

今場痴線佬應該過黎坐24, 25區, 今日自己一個企起身打氣成個on9仔咁
班人全程坐係度剩係識屌對面支那狗
有時唔係話唔幫你,但傑志班友簽華度斯呢啲,又成堆入籍,站在亞洲賽角度又真係幾難望人支持你隊東方繼續打亞冠

齋講場內成績其實兩邊半斤八兩
係場外東方又真係柒到落地核

打過就知唔會差唔多
東方算啦,淨係外援呢個位已輸一截

認真
唔見得傑志亞洲陣容出去靚過東方好多
係外援東方唔夠好

如果傑志班後生番5年前係就勁,依家
除左Alex同黃洋,其他都未必夠東方黎

邊隊出去踢都差唔多啦
傑志一黎板凳零深度 班後生又冇得踢 到時踢亞冠驚會怯場
二黎3林冇得出 影響好大 平時聯賽都幾靠佢地
有時唔係話唔幫你,但傑志班友簽華度斯呢啲,又成堆入籍,站在亞洲賽角度又真係幾難望人支持你隊東方繼續打亞冠

打過就知唔會差唔多

認真
係外援東方唔夠好

4個外援佔咗三分一隊波,影響點會唔大

少有agger u
今場其實徐德帥入黎係交到功課 但東方踢亞冠就好似無識配合咁 下下拎到波淨係可以自己搞一輪之後就失左

平時都係交個波俾盧高美路自己去
搵babies打鼓最on9 完全冇聲

同意坐係隔離 發現點解冇人換位打鼓

打過就知唔會差唔多

認真
係外援東方唔夠好

邊隊出去踢都差唔多啦

東方都冇bench
後生仔跑多兩步仲好東方老野, 你話老野好波就話姐
今日果兩個黑鬼著恆大衫行過
界限街屌足成條路。
東方球迷會聲都冇

開波之前黃會長:唔好屌,唔好屌!

坐係13區 完全聽唔到聲
全場淨係聽到含大打氣

打過就知唔會差唔多

認真
係外援東方唔夠好

邊隊出去踢都差唔多啦

3林都係靠其中兩個姐

打過就知唔會差唔多

跟本你外援簽好啲同搵多一兩個港腳
唔用聰頭金井呢啲垃圾 對日韓主場有機拎四分 人地睇唔起你 出啲垃圾本土

簽華度斯這個level先夠la
含大保連奴 巴西國家隊主力ar
睇錬鈁真係把幾火
有佐敦同Edmund打氣團 未至於場場要屌人老母但打氣起碼有個氣勢 錬鈁啲靚妹同廢伯妹下妹下咁 鼓又無聲人又無聲 場內場外都俾人屌打

冇領袖

28區未成氣候
同埋見今日執左位就應該過23, 24, 25區埋去鬥屌
隔咁遠屌有咩意思
[quote]香港afc積分俾泰國拋離,分分鐘遲d俾馬拉超前,
要保住第6ar

算啦
講實傑志踢都唔會好幾多 實力問題

如果下年有亞冠打,
話唔定傑志再簽多兩件勁外援,
今季華杜斯有版你睇

有膠鵬 幾勁都冇用啦

葉鴻輝go Kitchee la diu

膠鵬件件愛將,總領隊
[quote]香港afc積分俾泰國拋離,分分鐘遲d俾馬拉超前,
要保住第6ar

算啦

如果下年有亞冠打,
今季華杜斯有版你睇

有膠鵬 幾勁都冇用啦

膠鵬件件愛將,總領隊

鵬打本地賽係勁左, 但一上大場面又係咁派膠, 屌佢老母

兩個大細肥仔去左邊
要保住第6ar

算啦

如果下年有亞冠打,
今季華杜斯有版你睇

有膠鵬 幾勁都冇用啦

膠鵬件件愛將,總領隊

夢遺了

打過就知唔會差唔多

認真
係外援東方唔夠好

邊隊出去踢都差唔多啦

都係個句 傑志起碼比人感覺有心想打
講返句,今晚大鐘底個人海估唔到旺角場都做到咁既效果,好唔真實
睇錬鈁真係把幾火

冇領袖

Yes
但都應該企吓嗌吓 打鼓果啲得啖笑 竟然會比比吓賽停晒手都有 仲要得兩三排企起身 上面果幾排成碌JER咁鳩坐 影衰香港牙

算啦

如果下年有亞冠打,
今季華杜斯有版你睇

有膠鵬 幾勁都冇用啦

膠鵬件件愛將,總領隊

夢遺了

淨係記得佢對港會同南華後場空哂交出界

打過就知唔會差唔多

認真
係外援東方唔夠好

邊隊出去踢都差唔多啦

都係個句 傑志起碼比人感覺有心想打

出到去亞冠輸波係好撚正常, 但你場外PR搞到咁撚柒, 點撐呀大佬
睇錬鈁真係把幾火

冇領袖

Yes
但都應該企吓嗌吓 打鼓果啲得啖笑 竟然會比比吓賽停晒手都有 仲要得兩三排企起身 上面果幾排成碌JER咁鳩坐 影衰香港牙

要靠非東方球迷黎造聲勢真慘
唔係痴線佬嘅話應該冇哂聲氣
講返句,今晚大鐘底個人海估唔到旺角場都做到咁既效果,好唔真實

事實證明淨係著一樣色既衫都已經睇落好firm
企埋起身已經無得輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞