[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (75)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
東方852果條傻閪
著短袖就攝到變背心
著長袖就攝到變短袖
瘦到仆街以為自己好大隻

未開波扮大佬,開咗波聲都冇
廢過俊立

打氣聲都冇就收皮啦

先唔講打氣聲,鼓聲都無,講閪咩!個鼓拎黎裝飾?

人地有信念同堅持

但佢算會嗌吓 但大多數喺球迷嘅人都係嗌都唔嗌 真係好on9

嗌條撚咩 東方只有廢老無新血球迷都係佢呢d所謂leader造成
打氣文化佢控制唔到?方式呀 歌呀 都控制到掛?
大佬呀 鼓無聲都算 黎黎去去都係果幾隻beat 個鼓手有無學過鼓呀?
歌呢?噓噓噓? 頂住?1比0? 做埋手勢好唔好 交叉頂住?
屌你老母咩 見到都覺得柒 搵鬼做呀?
我係後生仔做佢球迷嗌佢d口號同打氣都覺得羞家

呢樣真事實係東方打氣團班友唔會吸引到人幫佢地打氣
件件仲未出黎抽下水?

佢出聲抽就多左啦, 食下花生背後笑柒狗志咪算

依家抽5月6日柒咗就

5月6贏左就應該會正式出post抽9佢水
東方852果條傻閪
著短袖就攝到變背心
著長袖就攝到變短袖
瘦到仆街以為自己好大隻

廢過俊立

原來係佢
好撚過癮㗎喎佢 兼職港摔裁判

binc勤有睇港摔

有 所以先認得佢
東方852果條傻閪
著短袖就攝到變背心
著長袖就攝到變短袖
瘦到仆街以為自己好大隻

廢過俊立

嗰個算係咁喇 不過唔鍾意佢四姓家奴囉

佢係撐強隊對家 典型東狗
東方852果條傻閪
著短袖就攝到變背心
著長袖就攝到變短袖
瘦到仆街以為自己好大隻

廢過俊立

打氣聲都冇就收皮啦

人地有信念同堅持

但佢算會嗌吓 但大多數喺球迷嘅人都係嗌都唔嗌 真係好on9

嗌條撚咩 東方只有廢老無新血球迷都係佢呢d所謂leader造成
打氣文化佢控制唔到?方式呀 歌呀 都控制到掛?
大佬呀 鼓無聲都算 黎黎去去都係果幾隻beat 個鼓手有無學過鼓呀?
歌呢?噓噓噓? 頂住?1比0? 做埋手勢好唔好 交叉頂住?
屌你老母咩 見到都覺得柒 搵鬼做呀?
我係後生仔做佢球迷嗌佢d口號同打氣都覺得羞家

佢叫嘅口號好多都冇獨特性
咩撚嘢頂住你嗌邊閪隊頂住呀
1比0我都話知講緊邊隊啫頂住咁兩隊都要頂喇
有幾次自己攻緊大嗌頂住我心諗你做咩嘢呀
東方852果條傻閪
著短袖就攝到變背心
著長袖就攝到變短袖
瘦到仆街以為自己好大隻

廢過俊立

打氣聲都冇就收皮啦

人地有信念同堅持

條廢物大愛左膠撚黎
唔係叫佢打 連屌都唔屌下 宜家人地你老襟咩 東方又係咁港隊又係咁

真係估唔到佢係大愛左膠 wo,
睇佢個樣我仲以為佢係本土個邊 tim

好撚左膠架 話說上次省港盃 有人唱有china字眼既歌 大概都係串支那果d
佢夠膽死叫鼓手用鼓聲com撚左佢
屌你果陣就話大台話事 人地少少聲都容納唔到 家陣比人話就話自己堅持比人話好委屈 咁撚雙重範準 真係咁柒先會撐東方
東方852果條傻閪
著短袖就攝到變背心
著長袖就攝到變短袖
瘦到仆街以為自己好大隻

廢過俊立

打氣聲都冇就收皮啦

人地有信念同堅持

條廢物大愛左膠撚黎
唔係叫佢打 連屌都唔屌下 宜家人地你老襟咩 東方又係咁港隊又係咁

真係估唔到佢係大愛左膠 wo,
睇佢個樣我仲以為佢係本土個邊 tim

咪係 以為同傑志嗰個aki一樣
件件仲未出黎抽下水?

飲茶食餅ok la

Btw個杯巧cute巧想要 點先有?
件件仲未出黎抽下水?

飲茶食餅ok la

Btw個杯巧cute巧想要 點先有?

去傑志中心飲
件件仲未出黎抽下水?

佢唔會咁賤 起碼表面唔會
件件仲未出黎抽下水?

Whatsapp安慰緊狗志
件件仲未出黎抽下水?

輸6球仲出黎笑球圈班老嘢實屌佢喇
件件仲未出黎抽下水?

上次輸完7-0咪出post話查亞冠單野囉
件件仲未出黎抽下水?

Whatsapp安慰緊狗志

都唔知佢講乜9。
件件仲未出黎抽下水?

輸6球仲出黎笑球圈班老嘢實屌佢喇

調轉就難講 狗志應該會意氣風發 謝賢咁撚樣
方小肥話佢無端端係球場俾人屌到七彩
有冇手足見到?
件件仲未出黎抽下水?

上次輸完7-0咪出post話查亞冠單野囉
咁我自膠先
有冇手足見到?

咩原因?
有冇手足見到?

咩原因?

就係唔知 佢自己fb講
有冇手足見到?

咩原因?

就係唔知 佢自己fb講

方小肥fb咩名?
有冇手足見到?

咩原因?

就係唔知 佢自己fb講

係咪畀恆大屌呀
有冇手足見到?

咩原因?

就係唔知 佢自己fb講

方小肥fb咩名?

Fong Pui Yam
有冇手足見到?

咩原因?

就係唔知 佢自己fb講

唔怕啦 有錬鈁打氣團信念加持 無野難到佢地既!
有冇手足見到?

咩原因?

就係唔知 佢自己fb講

邊個咁得閒屌佢
有氣都屌支那狗啦
有冇手足見到?

咩原因?

就係唔知 佢自己fb講

唔怕啦 有錬鈁打氣團信念加持 無野難到佢地既!

頂住!頂住!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞