[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (75)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
呢場波令我覺得有時寧願多幾個俊立都唔好多幾個廢伯

🍔
香港afc積分俾泰國拋離,分分鐘遲d俾馬拉超前,
要保住第6ar

算啦
講實傑志踢都唔會好幾多 實力問題

如果下年有亞冠打,
話唔定傑志再簽多兩件勁外援,
今季華杜斯有版你睇

有無心準備 大家都有眼睇 傑志兩場亞冠外唔失禮

oh really

sbt

雖然我成日笑俊立
但無可否認佢嗰種針住對面嘅毅力係大多數香港球迷冇嘅 可能得假奶jordan夠打

sbt

俊立係呢啲波好有用
正撚量大鳩頭已定性今場賽事:

球員力已盡,堅唔同級數,香港足球繼續努力啦!!!!!!

今次恆大無用跑狗戰術

屌你老母啦大鳩頭

哦!!!!!!!大鑊喇,涉及政治!!!!!!

#睇波啦 #嘈 #淋病 #WeAreHongKong

個caption有聲

屌你老母啦大鳩頭

個caption有聲

大頭成個小學雞咁
點做fb admin架屌你老母
係未我睇錯我見到港英旗

屌你老母啦大鳩頭

個caption有聲

大頭成個小學雞咁

大頭: 小編個caption唔係咁嘅意思 希望讀者唔好誤會
繼續支持本地波!!!
Chu Kwok Wah 我只要可以殺盡熱狗港獨同班台痴線佬,我唔介意

搞你既學生妹啦係到嘈嘈閉

豬蛇令我好不安
係未我睇錯我見到港英旗

28區有呀

https://tieba.baidu.com/p/5089154887
靜係呢d打氣
香港球迷100年都做唔到
係未我睇錯我見到港英旗

28區有呀

全場零星有3,4支

雖然我成日笑俊立
但無可否認佢嗰種針住對面嘅毅力係大多數香港球迷冇嘅 可能得假奶jordan夠打

在座有邊個好似俊立咁,上次香港輸波喊足幾個字啊?冇啊!

屌你老母啦大鳩頭

個caption有聲

大頭成個小學雞咁

大頭: 小編個caption唔係咁嘅意思 希望讀者唔好誤會
繼續支持本地波!!!

其實個caption唔係曲緊咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞