[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (75)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
麥基不如發爛咋話恆大迷歧視佢英國出世話佢英犬

投訴discrimination啦
外國好注重

種族歧視有得罰啦掛
如果下年又係東方踢亞冠我就唔會再入場

你老母西波東方
傑志唔該6號收佢皮

再跟 唔撚會再比錢狗志賺

本地賽主場都唔會入

下場東方對傑志係東方主場

麥基唔會啦
究竟港超球迷幾時先練到
人地打氣既打氣級數
乜歌乜舞乜口號 都可以打氣足成場
又唔會有好多重複

上次已經講過, 人地川崎前鋒唔夠100人, 叫足同跳足全場

講到尾都係對隊波歸屬感既問題

港隊都唔係6000個全部都打氣啦

唔係要全部呀, 但大佬, 100個人把聲>你5000人把聲喎

麥基唔會啦

咁又係
究竟港超球迷幾時先練到
人地打氣既打氣級數
又唔會有好多重複

唔係要全部呀, 但大佬, 100個人把聲>你5000人把聲喎

人地訓練有素
你班友拉雜成軍

追多50年都好難追到

你老母西波東方
傑志唔該6號收佢皮

本地賽主場都唔會入

五月六唔睇?
究竟港超球迷幾時先練到
人地打氣既打氣級數
又唔會有好多重複

柔佛<50人都完爆你啦
今日波比大陸仔咁樣屌咁樣串
都冇感覺係咩玩法
米曹 迪高仲熱血過土炮
究竟港超球迷幾時先練到
人地打氣既打氣級數
又唔會有好多重複

人地訓練有素
你班友拉雜成軍

追多50年都好難追到

1117已經係香港球迷高峰

你老母西波東方
傑志唔該6號收佢皮

本地賽主場都唔會入

下年呀屌你

你老母西波東方
傑志唔該6號收佢皮

本地賽主場都唔會入

冇入過
淨係杯賽會入

你老母西波東方
傑志唔該6號收佢皮

本地賽主場都唔會入

下年呀屌你

季***
都冇感覺係咩玩法
米曹 迪高仲熱血過土炮

迪高今日d火返晒黎
唔知係唔係見到恆大外援先咁落力

種族歧視有得罰啦掛

麥基點會出聲
有時唔係話唔幫你,但傑志班友簽華度斯呢啲,又成堆入籍,站在亞洲賽角度又真係幾難望人支持你隊東方繼續打亞冠

齋講場內成績其實兩邊半斤八兩
係場外東方又真係柒到落地核

打過就知唔會差唔多
東方算啦,淨係外援呢個位已輸一截

認真
唔見得傑志亞洲陣容出去靚過東方好多
係外援東方唔夠好

如果傑志班後生番5年前係就勁,依家
除左Alex同黃洋,其他都未必夠東方黎

邊隊出去踢都差唔多啦
傑志一黎板凳零深度 班後生又冇得踢 到時踢亞冠驚會怯場
二黎3林冇得出 影響好大 平時聯賽都幾靠佢地

都係個句 傑志起碼比人感覺有心想打

唔該 如果傑志有機會5月6 ko 錬方
唔該 7 8月加番多幾個有料嘅本地球員
得嘅就加多個中前埸外緩
如果唔係 俾你踢到 都係俾我地屌老母

不過諗落傑志好似冇咩人可加
成隊波又老一年
搵後生既頂, 堅蛇班仔打亞冠都係唔夠班
如果簽中超中甲兵, 咪又係老將, 踢法亦未必合適
而且最大死穴膠鵬, 除非東方散班唔搞, 如果唔係冇可能簽到中國輝去代佢

東方散班中國輝返去跟羅神/睇下南華咩料啦

如果打3中堅 起碼要加多個踢得亞洲賽嘅本地球員
唔好再放兩個外緩係中堅
中埸 盧12真係食曬屎 佢個位更加要入貸
望佢留到華度C

睇法叔幾時完約, 未完約一定唔肯走
羅拔圖一定唔可能賣俾你
現有最強選擇就剩低失意軍人 教主同羅素可揀
佢兩個拍艾里奧睇落都係累鬥累feel

呢兩個啲腳底未免太粗糙

如果要 教主or 羅素 加艾 咁第三個外緩中堅位真係要好有經驗嗌住果兩條仆街
如果金東進細3 4年咪幾好
究竟港超球迷幾時先練到
人地打氣既打氣級數
又唔會有好多重複

柔佛<50人都完爆你啦

印尼姐姐都勁過ULTRAS
都冇感覺係咩玩法
米曹 迪高仲熱血過土炮

迪高今日d火返晒黎
唔知係唔係見到恆大外援先咁落力

比保連奴指住黎屌?
究竟港超球迷幾時先練到
人地打氣既打氣級數
又唔會有好多重複

人地訓練有素
你班友拉雜成軍

追多50年都好難追到

1117已經係香港球迷高峰

仲有對卡塔爾,最齊心嘅兩次

你老母西波東方
傑志唔該6號收佢皮

本地賽主場都唔會入

五月六唔睇?

下季ok

你老母西波東方
傑志唔該6號收佢皮

本地賽主場都唔會入

五月六唔睇?

下季ok?
有時唔係話唔幫你,但傑志班友簽華度斯呢啲,又成堆入籍,站在亞洲賽角度又真係幾難望人支持你隊東方繼續打亞冠

齋講場內成績其實兩邊半斤八兩
係場外東方又真係柒到落地核

打過就知唔會差唔多
東方算啦,淨係外援呢個位已輸一截

認真
唔見得傑志亞洲陣容出去靚過東方好多
係外援東方唔夠好

如果傑志班後生番5年前係就勁,依家
除左Alex同黃洋,其他都未必夠東方黎

邊隊出去踢都差唔多啦
傑志一黎板凳零深度 班後生又冇得踢 到時踢亞冠驚會怯場
二黎3林冇得出 影響好大 平時聯賽都幾靠佢地

都係個句 傑志起碼比人感覺有心想打

唔該 如果傑志有機會5月6 ko 錬方
唔該 7 8月加番多幾個有料嘅本地球員
得嘅就加多個中前埸外緩
如果唔係 俾你踢到 都係俾我地屌老母

不過諗落傑志好似冇咩人可加
成隊波又老一年
搵後生既頂, 堅蛇班仔打亞冠都係唔夠班
如果簽中超中甲兵, 咪又係老將, 踢法亦未必合適
而且最大死穴膠鵬, 除非東方散班唔搞, 如果唔係冇可能簽到中國輝去代佢

東方散班中國輝返去跟羅神/睇下南華咩料啦

如果打3中堅 起碼要加多個踢得亞洲賽嘅本地球員
唔好再放兩個外緩係中堅
中埸 盧12真係食曬屎 佢個位更加要入貸
望佢留到華度C

睇法叔幾時完約, 未完約一定唔肯走
羅拔圖一定唔可能賣俾你
現有最強選擇就剩低失意軍人 教主同羅素可揀
佢兩個拍艾里奧睇落都係累鬥累feel

呢兩個啲腳底未免太粗糙

如果要 教主or 羅素 加艾 咁第三個外緩中堅位真係要好有經驗嗌住果兩條仆街
如果金東進細3 4年咪幾好

細3 4年重會黎香港咩
都冇感覺係咩玩法
米曹 迪高仲熱血過土炮

米曹老豆當年打柒大陸哩
有dna
https://www.youtube.com/watch?v=s7BFCJoU8-o
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞