[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (75)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
牛丸零戰術 完全當港支戰咁踢

戰術跟kim諗住兩隻鬼佬任你斬

最慘含大係強化版支那

東方係廢版香港呢

你老母唔望撚下自己左路邊撚個

牛榮比人中出咁多次都可以踢足全場簡直係奇蹟

見到傻邦仲有力跑出場
就覺得好撚唔人道

牛榮真係能力問題 態度係好既
可惜比人姦到咁都可以下半場唔換 好𠃊惨

唔明點解仲要換戰神落黎
點解唔會萄花?

無錯,中場冇playmaker,小明跑得再快都冇用
今次真係忍唔住留言,成日話比啲支持唔好失望,大佬你上次踢少個都係7蛋,今次11打11都6蛋,攻不銳守不穩,連牛丸想踢咩陣都睇唔清楚,咁都唔屌得幾時先屌得
講真, 對住大陸fans使鬼好禮貌咩
省港盃以前jordan就咁大鼓, 都比人指住黎屌

同埋雙方屌人既著眼點, 都唔只球隊層面
仲有之前國家隊
同政治社會環境層面

球場內外都好禮貌

有人仲為拎左件A貨狗衫而自豪

WE ARE 我島

村長叔叔華麗留名

今次真係忍唔住留言,成日話比啲支持唔好失望,大佬你上次踢少個都係7蛋,今次11打11都6蛋,攻不銳守不穩,連牛丸想踢咩陣都睇唔清楚,咁都唔屌得幾時先屌得

true
上次仲踢少兩個
其實點解會換洛神 傷
包CHING好似失左蹤
係咪返左病房爆喊
東方打氣聲太弱 會方其實應該諗方法等多啲人打氣
香港人真係好撚垃圾 俾人指住黎屌都唔還口
成個區得我一個屌 真係on9
牛丸零戰術 完全當港支戰咁踢

戰術跟kim諗住兩隻鬼佬任你斬

最慘含大係強化版支那

東方係廢版香港呢

你老母唔望撚下自己左路邊撚個

牛榮比人中出咁多次都可以踢足全場簡直係奇蹟

見到傻邦仲有力跑出場
就覺得好撚唔人道

牛榮真係能力問題 態度係好既
可惜比人姦到咁都可以下半場唔換 好𠃊惨

唔明點解仲要換戰神落黎
點解唔會萄花?

留力打𠎀志
D狗志lm 傑志一定要赢
起碼全鬼陣冇咁西波

幾時先有返09南華既氣勢同壓逼化體能
見到東方剩係向後逗逗逗又唔落腳就扯火
包CHING好似失左蹤
係咪返左病房爆喊

希望佢迷途知返
港超煞科入場支持傑志 唔想香港之恥東方踢亞冠 起碼人地傑志有心踢亞冠
話說開波前又有人屌企起身睇波
問佢係咪第一次睇波佢話係
咁中意坐番屋企睇電視啦
麥基下年轉會ok? 唔忍心佢為狗志博命

摺撚咗佢啦完全冇聲

回歸飛馬

true
上次仲踢少兩個

人地上次未上力姐咁又,同埋下半季東方啲人狀態差左

摺撚咗佢啦完全冇聲

成班閪閪閪小兒麻痺咁撚樣,收皮啦屌
話時話入場見到球星台班撚屌唔知有咩講

摺撚咗佢啦完全冇聲

邊撚個諗個閪閪閪出黎
打靶啦 咁撚柒又唔應聲都諗到
方小肥成場好唔開心

细細個就誤入歧途捧東方
有無人帶佢轉捧其他港超球隊?

true
上次仲踢少兩個

人地上次未上力姐咁又,同埋下半季東方啲人狀態差左

alan今場有貨交

回歸飛馬

外流la,鬼好吃香架
當年都兩隊中超揾佢唔去姐

摺撚咗佢啦完全冇聲

邊撚個諗個閪閪閪出黎
打靶啦 咁撚柒又唔應聲都諗到

有冇人同元朗班人反映下唔好用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞