[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (75)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

WE ARE 我島

村長叔叔華麗留名

香港球迷真係垃撚圾
俾人指住嚟屌都唔還口

25段得5個人出聲
東方技不如人唔怪佢
問題係根本無去好好凖備打亞冠,另外仲要出賣香港

香港球迷真係垃撚圾
俾人指住嚟屌都唔還口

香港球迷就係咁,得把口

WE ARE 我島

村長叔叔華麗留名

又嚟

下次扮你

佢要點扮

yes,no ,ok

ok
明明今季傑志班英荷球迷帶來咗好多鬧人 chants

東方球迷會抄兩首都夠用啦

許許許屌打d垃圾歌啦
麥基打亞冠表現超好,
外流la,鬼好吃香架
當年都兩隊中超揾佢唔去姐

香港球迷真係垃撚圾
俾人指住嚟屌都唔還口

呢穫真係東亞病夫啦 唔止藥房多 仲多廢柴
東方技不如人唔怪佢
問題係根本無去好好凖備打亞冠,另外仲要出賣香港

狗志條友又賤又仆街 連做人既尊嚴都可以放低比支那踩
球隊廢, 球迷仲廢

雖然好憎支那, 但香港球迷質素其實都好低
場波一開始無預過東方贏, 但班球迷一開波剩係係度怒屌對面又唔幫東方打氣
人地打氣上黎好團結, 但香港球迷一係剩屌對面一係坐係度食花生
人地依家不論比數, 球員精神面貌同球迷質素都俾對面蝗比下去
香港球迷真係抵俾對面球迷撚
自問講真心話, 不喜勿插
場波一開始無預過東方贏, 但班球迷一開波剩係係度怒屌對面又唔幫東方打氣
人地打氣上黎好團結, 但香港球迷一係剩屌對面一係坐係度食花生

多謝狗志
今時今日仲支持東方的人,係乜嘢心態?
有三千蚊收,有蛇齋餅粽就ok ?

呢樣真 如帶頭屌返含大 班港迷又眼超超 好似阻住佢地睇波咁 屌晒佢地老母

多謝狗志

多謝提醒

狗痣: 多謝提醒

想點打氣?
東方又唔一早講有咩打氣標語
點協調?
出個東方打氣標語list等人知我覺得會好D囉
好彩水原0-1川崎
下場水原赢含大,含大出局
垃圾含大,無品
香港人仲衰過支那 支那一講到著數同民族都會同出面嘈屌 香港就永遠自己人玩自己人 你唔幫口屌返轉頭都唔好影響自己人屌含大/打氣啦 屌你老母
發覺依家真係差個羅神2.0 帶返香港波個種情懷
明明睇緊東方 球會
點解變左we are hong kong
又政治化左
係咪本土個d 黎左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞