[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (75)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

唔該 如果傑志有機會5月6 ko 錬方
唔該 7 8月加番多幾個有料嘅本地球員
得嘅就加多個中前埸外緩
如果唔係 俾你踢到 都係俾我地屌老母

不過諗落傑志好似冇咩人可加
成隊波又老一年
搵後生既頂, 堅蛇班仔打亞冠都係唔夠班
如果簽中超中甲兵, 咪又係老將, 踢法亦未必合適
而且最大死穴膠鵬, 除非東方散班唔搞, 如果唔係冇可能簽到中國輝去代佢

東方散班中國輝返去跟羅神/睇下南華咩料啦

如果打3中堅 起碼要加多個踢得亞洲賽嘅本地球員
唔好再放兩個外緩係中堅
中埸 盧12真係食曬屎 佢個位更加要入貸
望佢留到華度C

比你買個本地球員替盧12,有邊個?

如果傑志真係入到亞冠 我覺得佢地會搵肥積返黎

肥積好似同長春簽左4年約, 會返黎咩?
除非外借la

人工應該唔會少過志堅喎
葉鴻輝既能力好似開始見底咁
主場都輸六粒 真係好唔爭氣

家陣輸六粒全部都關佢事咩ON9

輸到無哂火
第一場7-0都唔係咁

我覺得佢係有D打到灰左
唔知係見到前面班老鬼

輸到第5定第6球佢有發哂脾氣, 邊會輸到冇哂火

佢打亞冠明顯無之前咁好火氣
有時見到佢係屌都廢事

得嘅就加多個中前埸外緩

成隊波又老一年
而且最大死穴膠鵬, 除非東方散班唔搞, 如果唔係冇可能簽到中國輝去代佢

唔好再放兩個外緩係中堅
望佢留到華度C

如果傑志真係入到亞冠 我覺得佢地會搵肥積返黎

搵肥積踢wb咪又係得啖笑
除非踢返4後衛

話晒人地都係中超跑動王
得罪講句
東方係唔抵幫架喇
但傑志如果出3隻假鬼都嬴唔到東方又真係唔值得踢亞冠

都幾難,佢地用波個轉數高東方一班

輸到無哂火
第一場7-0都唔係咁

我覺得佢係有D打到灰左
唔知係見到前面班老鬼

有時見到佢係屌都廢氣

有保留
隊波劣勢都仲屌隊友咪衰多兩錢重
有時唔係話唔幫你,但傑志班友簽華度斯呢啲,又成堆入籍,站在亞洲賽角度又真係幾難望人支持你隊東方繼續打亞冠

齋講場內成績其實兩邊半斤八兩
係場外東方又真係柒到落地核

打過就知唔會差唔多
東方算啦,淨係外援呢個位已輸一截

認真
唔見得傑志亞洲陣容出去靚過東方好多
係外援東方唔夠好

如果傑志班後生番5年前係就勁,依家
除左Alex同黃洋,其他都未必夠東方黎

邊隊出去踢都差唔多啦
傑志一黎板凳零深度 班後生又冇得踢 到時踢亞冠驚會怯場
二黎3林冇得出 影響好大 平時聯賽都幾靠佢地

都係個句 傑志起碼比人感覺有心想打

得嘅就加多個中前埸外緩

諗下好喇, 佛山興能比錢東方係搞ABL, 足球係夾硬食埋架咋

你睇多次先啦

嬲到睇錯哂

但傑志再簽本地港腳級數, 又會比人屌唔比機會青訓架

畀你任簽都唔知簽邊個好
講返句,今晚大鐘底個人海估唔到旺角場都做到咁既效果,好唔真實

其實係咪應該搬番大氣區去大鐘底做大個球迷區呢...

其實係,打氣區應該要係龍門後方
主隊球迷大部份有如進入了圖書館,安靜地坐著。幸而每當「頭號敵人」鄭智控球,或是恒大球員有粗野攔截時,在場的球迷還是會大聲指罵。當鄭智被換離場時,主隊球迷狂噓。
不過下季亞冠好似係4+1

輸到無哂火
第一場7-0都唔係咁

我覺得佢係有D打到灰左
唔知係見到前面班老鬼

有時見到佢係屌都廢氣

有保留
隊波劣勢都仲屌隊友咪衰多兩錢重

有時見到佢個樣係廢事出聲
我諗佢都知唔屌好D
究竟港超球迷幾時先練到
人地打氣既打氣級數
乜歌乜舞乜口號 都可以打氣足成場
又唔會有好多重複
終極西波
麥基不如發爛咋話恆大迷歧視佢英國出世話佢英犬

我覺得係比恆大狗屌到冇心踢

以我哋認識嘅佢應該唔會咁

得嘅就加多個中前埸外緩

成隊波又老一年

唔好再放兩個外緩係中堅
望佢留到華度C

睇法叔幾時完約, 未完約一定唔肯走
羅拔圖一定唔可能賣俾你
現有最強選擇就剩低失意軍人 教主同羅素可揀
佢兩個拍艾里奧睇落都係累鬥累feel

羅素都只係好少少嘅Helio
同雙金差好遠

艾里奧一定好過羅素
如果下年又係東方踢亞冠我就唔會再入場

你老母西波東方
傑志唔該6號收佢皮

再跟 唔撚會再比錢狗志賺

本地賽主場都唔會入
究竟港超球迷幾時先練到
人地打氣既打氣級數
又唔會有好多重複

無可否認暫時最接近嘅係傑志。。。
雖然仲有大段距離

得嘅就加多個中前埸外緩

成隊波又老一年

唔好再放兩個外緩係中堅
望佢留到華度C

肥jack

曾主席
你老母東方打氣佢成程冇聲
就算有 都係聽唔撚到
垃鳩圾
究竟港超球迷幾時先練到
人地打氣既打氣級數
又唔會有好多重複

上次已經講過, 人地川崎前鋒唔夠100人, 叫足同跳足全場

講到尾都係對隊波歸屬感既問題
得罪講句
東方係唔抵幫架喇
但傑志如果出3隻假鬼都嬴唔到東方又真係唔值得踢亞冠

同意 但狗志賣港一樣要屌佢

你老母西波東方
傑志唔該6號收佢皮

本地賽主場都唔會入

究竟港超球迷幾時先練到
人地打氣既打氣級數
又唔會有好多重複

上次已經講過, 人地川崎前鋒唔夠100人, 叫足同跳足全場

講到尾都係對隊波歸屬感既問題

港隊都唔係6000個全部都打氣啦

你老母西波東方
傑志唔該6號收佢皮

本地賽主場都唔會入

垃立: 靠你地入場....
有時唔係話唔幫你,但傑志班友簽華度斯呢啲,又成堆入籍,站在亞洲賽角度又真係幾難望人支持你隊東方繼續打亞冠

齋講場內成績其實兩邊半斤八兩
係場外東方又真係柒到落地核

打過就知唔會差唔多
東方算啦,淨係外援呢個位已輸一截

認真
唔見得傑志亞洲陣容出去靚過東方好多
係外援東方唔夠好

如果傑志班後生番5年前係就勁,依家
除左Alex同黃洋,其他都未必夠東方黎

邊隊出去踢都差唔多啦
傑志一黎板凳零深度 班後生又冇得踢 到時踢亞冠驚會怯場
二黎3林冇得出 影響好大 平時聯賽都幾靠佢地

得嘅就加多個中前埸外緩

成隊波又老一年

唔好再放兩個外緩係中堅
望佢留到華度C

睇法叔幾時完約, 未完約一定唔肯走
羅拔圖一定唔可能賣俾你
現有最強選擇就剩低失意軍人 教主同羅素可揀
佢兩個拍艾里奧睇落都係累鬥累feel

呢兩個啲腳底未免太粗糙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞