[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (75)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Felix Wong
睇完佛山龍獅賽後感
全力支持傑志最後一輪ko佛山隊
下屆代表香港踢亞冠 贏輸從來唔係問題
老土d講句 你贏我陪你君臨天下 你輸我陪你東山再起
但係上至管理層下至球迷會今日真係令小弟大開眼界
上次作客果場已經令球迷無法入場打氣 仲要搵佛山佬扮香港球迷都算 最多當你受不文明國家限制
今次自己主場 大量香港球迷無法買飛 原因客隊球迷網上都可以買主場區門票 然後大條道理同你講佢有飛要入場 你賽前又誓神劈願話持主場區門票必須持香港身份證 但黎到賽前當日又割讓球迷區比客隊持主場門票 令到人地今場聲勢浩大 明目張膽挑釁 宜家打仗打輸左要割地呀 咁分主客場黎做乜9?
好喇講完世界級管理層 又到球迷會打氣團 真係dllm 我係對面 靜係聽到輕微既鼓聲 所謂既打氣聲完全聽唔到嗌乜(難怪比人地串叫大聲d)從來輸人唔輸陣 乜聲乜氣都冇 去左放宵夜呀 使十幾萬請保安 用黎請班專業打氣團好過啦 吊你
要不是現場球迷自發打氣 同適時噓下對面既挑釁
我真係以為自己去左天河體育場
由贊助風波彈出彈入開始
到今日割地輸人輸陣
佛山隊根本冇心為香港足球出力/爭取更上一層樓 根本冇資格代表香港球會踢亞洲賽
苦了一班球員同球迷仲曾經為你地出力
#請專業打氣好過啦請乜春保安
#主場割地世界笑話
#佛山龍獅冇資格代表香港踢亞洲賽
#仆街恆大球迷極挑釁

講出大部分人心聲

中哂pt

totally agger

都仲未講開季彈出彈入唔踢亞冠 玩左南區一鑊

仲有唔買人 負準備
件件仲未出黎抽下水?

佢出聲抽就多左啦, 食下花生背後笑柒狗志咪算

依家抽5月6日柒咗就

反而覺得件件來緊一兩日會宣布熱刺來港詳情

當係沖喜下 咁樣比東方柒法真係話自己撐香港波都無面
唔係比人炒到咁無面 係毫無還擊之力

你搵邊隊出去都係無還擊之力架啦
講到轉隊就會有得打咁
講返句,今晚大鐘底個人海估唔到旺角場都做到咁既效果,好唔真實

其實係咪應該搬番大氣區去大鐘底做大個球迷區呢...

一早講咗,無論痴線佬、ultras bluewave定香港力量都應該要坐龍門後

講到尾都係睇人多過睇位置 恆大呢班你擺佢去邊一段都掂㗎啦

之前咪就係有人話過龍門後帶動唔到大圍觀眾所以先坐返中間

無人姐
要fing旗人地都係龍門後fing架啦(不過唔會好似香港咁 全場鳩fing)
件件仲未出黎抽下水?

依家抽5月6日柒咗就

講到轉隊就會有得打咁

場面好d,買左華杜斯,無輸咁多
但好大機會都只得一,兩分
btw,東方攞到一分真係好彩+對手輕敵+黑哨
連洛自己都話果球唔應該判12碼
件件仲未出黎抽下水?

依家抽5月6日柒咗就

講到轉隊就會有得打咁

講緊個還擊之力係連場外球迷 球會高層都俾人屌打 場內無得打就一定 人地入幾球已經等如你全年班費
件件仲未出黎抽下水?

依家抽5月6日柒咗就

講到轉隊就會有得打咁

場面好d,買左華杜斯,無輸咁多
但好大機會都只得一,兩分
btw,東方攞到一分真係好彩+對手輕敵+黑哨
連洛神自己都話果球唔應該判12碼
件件仲未出黎抽下水?

依家抽5月6日柒咗就

講到轉隊就會有得打咁

講緊個還擊之力係連場外球迷 球會高層都俾人屌打 場內無得打就一定 人地入幾球已經等如你全年班費

傑志都係得幾隻鬼會屌人
俊立上次先鳩縮叫人冷靜d
講返句,今晚大鐘底個人海估唔到旺角場都做到咁既效果,好唔真實

其實係咪應該搬番大氣區去大鐘底做大個球迷區呢...

一早講咗,無論痴線佬、ultras bluewave定香港力量都應該要坐龍門後

講到尾都係睇人多過睇位置 恆大呢班你擺佢去邊一段都掂㗎啦

之前咪就係有人話過龍門後帶動唔到大圍觀眾所以先坐返中間

無人姐
要fing旗人地都係龍門後fing架啦(不過唔會好似香港咁 全場鳩fing)

人地扯大旗果下幾好睇
都有d以前j league feel
法叔,高下季完約一定好搶手,打亞冠
基藍馬hea下就成三十幾萬一個月,好fat fat
不過港隊咪用佢

我懷疑法高兩個完約都唔肯返港超
就算冇中甲要都寧願去東南亞試下搵班落好過

鬼好吃香
麥基都可以試下
高更加係

港隊有高梵麥基雙翼齊飛

sure,上次高梵唔肯踢港隊

Alex埋門好過佢兩個
法叔,高下季完約一定好搶手,打亞冠
基藍馬hea下就成三十幾萬一個月,好fat fat
不過港隊咪用佢

我懷疑法高兩個完約都唔肯返港超
就算冇中甲要都寧願去東南亞試下搵班落好過

鬼好吃香
麥基都可以試下
高更加係

港隊有高梵麥基雙翼齊飛

sure,上次高梵唔肯踢港隊

Alex埋門好過佢兩個

alex今季成日傷,
做完我島殺手收咗檔la
總領隊
件件仲未出黎抽下水?

依家抽5月6日柒咗就

講到轉隊就會有得打咁

傑志都係得幾隻鬼會屌人

依家抽5月6日柒咗就

講到轉隊就會有得打咁

傑志都係得幾隻鬼會屌人

定係我記錯
好似見到有人咁講過
不過唔係alan狂射失
東方輸十球都得

兩輪都係

講到轉隊就會有得打咁

傑志都係得幾隻鬼會屌人

定係我記錯
好似見到有人咁講過

係咪我
我係話斧山個次有傑迷小朋友叫佢返來冷靜啲(剛柔得來冇粗口)
然後俊立真係返左去
小朋友之後仲搭佢膊頭
不過唔係alan狂射失
東方輸十球都得

兩輪都係

如果係上海,兩場20:0都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞