[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (75)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
牛丸零戰術 完全當港支戰咁踢

戰術跟kim諗住兩隻鬼佬任你斬

最慘含大係強化版支那

東方係廢版香港呢

你老母唔望撚下自己左路邊撚個

牛榮比人中出咁多次都可以踢足全場簡直係奇蹟

幾球都係佢果邊 好撚唔掂
人地好撚齊心嗌We are Canton, 好自然就緊係嗌We are Hong Kong還擊
無人嗌, 連個勢都輸埋, 實力已經唔夠人黎, 我地仲可以expect東方為我地踢場好波?
無病ar

我喺度嗌隔離嗰個啤著我
好彩後面有人幫手一齊嗌如果唔係我實俾人暗地恥笑
旺角場19至21段一行十五個位,一格有十六行,恆大球迷坐咗三段,即係有七百多個作客球迷入咗場

原本作客區25至23一行十四個位,一格九行,加埋22段約四十個位,原本得約四百二十個位

越諗越嬲屌你老味 我哋作客就買咗飛都收返你
再求撚其搵班老臨球迷

支那人作客就嚟多一倍人反客為主都得
踩撚到上心口

召喚狗志

Agger

都未計輸13:0已經好難睇
疊埋心水支持傑志
人地好撚齊心嗌We are Canton, 好自然就緊係嗌We are Hong Kong還擊
無人嗌, 連個勢都輸埋, 實力已經唔夠人黎, 我地仲可以expect東方為我地踢場好波?
無病ar

上面有人話唔好政治化wo

屌佢老母啦 唔政治化 依家邊樣唔係拉埋地方同情懷黎搞到 出去做野 唔係同鄉/同聲同氣都比人排斥啦
牛丸零戰術 完全當港支戰咁踢

戰術跟kim諗住兩隻鬼佬任你斬

最慘含大係強化版支那

東方係廢版香港呢

你老母唔望撚下自己左路邊撚個

牛榮比人中出咁多次都可以踢足全場簡直係奇蹟

幾球都係佢果邊 好撚唔掂

好似係最尾球罰球同回傳失誤之外
其餘4球都係輸右邊出波
無病ar

算啦,香港人都係欺善怕惡,見你贏又人多咪嗌多兩句,唔夠人踢又唔夠人多大聲就會笠水扮中立,本質同支那差唔多
Chu Kwok Wah 我只要可以殺盡熱狗港獨同班台痴線佬,我唔介意
Chu Kwok Wah 我只要可以殺盡熱狗港獨同班台痴線佬,我唔介意

搞你既學生妹啦係到嘈嘈閉
今場用牛榮放題,不過其實用黃梓差唔多
打352,三中堅la
5月6日全城盡撐潔廁
香港afc積分俾泰國拋離,分分鐘遲d俾馬拉超前,
要保住第6ar
要保住第6ar

仲保黎做乜 唉
雖然好憎支那, 但香港球迷質素其實都好低
場波一開始無預過東方贏, 但班球迷一開波剩係係度怒屌對面又唔幫東方打氣
人地打氣上黎好團結, 但香港球迷一係剩屌對面一係坐係度食花生
人地依家不論比數, 球員精神面貌同球迷質素都俾對面蝗比下去
香港球迷真係抵俾對面球迷撚
自問講真心話, 不喜勿插

多謝狗志

多謝提醒

原來有人多謝咗

句號先係精髓

我有㗎。
無病ar

算啦,香港人都係欺善怕惡,見你贏又人多咪嗌多兩句,唔夠人踢又唔夠人多大聲就會笠水扮中立,本質同支那差唔多

駁唔到 但對有勇氣有反抗精神既巴絲好大傷害自己人唔幫手仲要插一刀 仲有個種花生眼神見到幾無助呀
要保住第6ar

算啦
講實傑志踢都唔會好幾多 實力問題
5月6日全城盡撐潔廁

we are kitchee噓噓噓
到今時今日都撐錬鈁既應該反省下
要保住第6ar

保條撚咩,柔佛最後一輪和多場加出線bonus分已經即過你,人地仲有東南亞四強決賽賺分,港超準備定2019年落去陪北韓踢亞協啦
要保住第6ar

仲保黎做乜 唉

唔保住第6,咪俾馬拉超前
無病ar

駁唔到 但對有勇氣有反抗精神既巴絲好大傷害自己人唔幫手仲要插一刀 仲有個種花生眼神見到幾無助呀

下次黎界限街啦
要保住第6ar

仲保黎做乜 唉

唔保住第6,咪俾馬拉超前

踢掂亞協先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞