[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (75)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
不過唔係alan狂射失
東方輸十球都得

兩輪都係

如果係上海,兩場20:0都得

true, 淨係hulk,艾歷臣都防唔到
今季含大已經差左
不過唔係alan狂射失
東方輸十球都得

兩輪都係

今季含大已經差左

hulk對牛榮

佢唔係以為唔屌人,人地就唔屌佢呀??
開場前成個區已經大大聲屌你香港人老母啦

無28區看台還擊你估班恆大狗會放過你?都on撚99咁 方小肥小學雞就話腦荀未生埋姐

呢種濕鳩真係得人驚 講到唔關自已事咁 人地係屌港人係成個香港區既人 比人掃場踩場屌老母 仲可以話唔係屌佢老母 香港多得呢班和理非非撚

佢四句嘢係自相矛盾
又話唔係屌緊佢 咁佢有份埋乜撚嘢單

佢覺得係因為有人屌恆大,所以東方先俾人屌囉

但佢又話人唔係向佢嗰邊屌 又無開名屌佢哋

佢唔係以為唔屌人,人地就唔屌佢呀??
開場前成個區已經大大聲屌你香港人老母啦

無28區看台還擊你估班恆大狗會放過你?都on撚99咁 方小肥小學雞就話腦荀未生埋姐

呢種濕鳩真係得人驚 講到唔關自已事咁 人地係屌港人係成個香港區既人 比人掃場踩場屌老母 仲可以話唔係屌佢老母 香港多得呢班和理非非撚

佢四句嘢係自相矛盾

ching唔睇波係度9up?

係架,我冇睇架,我都唔知我入百鳩幾次場係入嚟把撚

屌你唔好上晒頭咁啦 睇下佢個名
係咪又要貼波飛
典解香港帶打氣果班都係和理非非黎
得光頭仔算係勇武少少

佢四句嘢係自相矛盾

ching唔睇波係度9up?

係架,我冇睇架,我都唔知我入百鳩幾次場係入嚟把撚

oh, 你話我轟呀 宜家訓喇,同埋頭先有啲事搞到我冇心機睇

屌人之前望下名先啦

雖然我知我無人識

我淨係見過偽文青 同要返工不了
有冇人知道玻璃用咩痴好

發脾氣打碎咗?
不過唔係alan狂射失
東方輸十球都得

兩輪都係

今季含大已經差左

hulk對牛榮

當係沖喜下 咁樣比東方柒法真係話自己撐香港波都無面
唔係比人炒到咁無面 係毫無還擊之力

你搵邊隊出去都係無還擊之力架啦
講到轉隊就會有得打咁

講緊個還擊之力係連場外球迷 球會高層都俾人屌打 場內無得打就一定 人地入幾球已經等如你全年班費

傑志都係得幾隻鬼會屌人
俊立上次先鳩縮叫人冷靜d

定係我記錯
好似見到有人咁講過

係咪我
我係話斧山個次有傑迷小朋友叫佢返來冷靜啲(剛柔得來冇粗口)
然後俊立真係返左去
小朋友之後仲搭佢膊頭

俊立受到感化
件件仲未出黎抽下水?

佢出聲抽就多左啦, 食下花生背後笑柒狗志咪算

依家抽5月6日柒咗就

反而覺得件件來緊一兩日會宣布熱刺來港詳情

當係沖喜下 咁樣比東方柒法真係話自己撐香港波都無面
唔係比人炒到咁無面 係毫無還擊之力

你搵邊隊出去都係無還擊之力架啦
講到轉隊就會有得打咁

講緊個還擊之力係連場外球迷 球會高層都俾人屌打 場內無得打就一定 人地入幾球已經等如你全年班費

傑志都係得幾隻鬼會屌人

仲有我哋嘅大雞巴
東方亞冠已出局,對川崎用旅行心態?

享受足球牙
售票處理賣港益支那雜種
場內輸半打 球員比支那狗追打
場外收哂皮 比狗踩到上心口仲要講和理非非
「唔係你班本土政治撚 我地大家自己人乜乜乜」

香港ho ball

享受足球牙

去shopping,溝日本妹
不過唔係alan狂射失
東方輸十球都得

兩輪都係

今季含大已經差左

hulk對牛榮

示意圖

廢老去到屌鬼
不過唔係alan狂射失
東方輸十球都得

兩輪都係

上海 20:0

鬆偉仲唔扯到行
整個亞冠唯一得著係麥基進步左好多
東方有幾多人會跟去作客呢
會唔會花生友重多過佢班球迷

一定要輸
然後仲要寄望泡菜仔突然上力
如果唔係趕唔走支那🐶

true
麥基打亞冠表現超好,
外流la,鬼好吃香架,
當年都兩隊中超揾佢唔去姐
連基臭都有隊搵

true
麥基打亞冠表現超好,
外流la,鬼好吃香架,
當年都兩隊中超揾佢唔去姐
連基臭都有隊搵

麥基打完亞冠,打港隊勁左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞