[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (75)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Chu Kwok Wah 我只要可以殺盡熱狗港獨同班台痴線佬,我唔介意

搞你既學生妹啦係到嘈嘈閉

豬蛇令我好不安

正撚量大鳩頭已定性今場賽事:

球員力已盡,堅唔同級數,香港足球繼續努力啦!!!!!!

屌你老母啦大鳩頭

哦!!!!!!!大鑊喇,涉及政治!!!!!!

#睇波啦 #嘈 #淋病 #WeAreHongKong

個caption有聲

大頭成個小學雞咁
點做fb admin架屌你老母

大頭: 小編個caption唔係咁嘅意思 希望讀者唔好誤會
繼續支持本地波!!!

其實個caption唔係曲緊咩

其實係個語氣問題 好有佢風格
http://video.weibo.com/show?fid=1034:e49fdcc2a43a891d4da415be667306f9

人哋真係高汁

互屌本地太零聲, 分得太散
人地統一好多
宜家又隔遠左, 細聲果邊顯得更弱
有骨氣嘅香港球迷請加入反東行列

加入了
5月6之後唔再入東方主場了
正撚量大鳩頭已定性今場賽事:

球員力已盡,堅唔同級數,香港足球繼續努力啦!!!!!!

維穩
係未我睇錯我見到港英旗

28區有呀

全場零星有3,4支

勇士
http://video.weibo.com/show?fid=1034:e49fdcc2a43a891d4da415be667306f9

人哋真係高汁

互屌本地太零聲, 分得太散
人地統一好多
宜家又隔遠左, 細聲果邊顯得更弱

人地有幾個鼓lead住屌
我地個閪鼓係到噓緊
今日果兩個黑鬼著恆大衫行過
界限街屌足成條路。
東方球迷會聲都冇

今日見一隻屌一隻 俾人屌完笑笑口戇鳩鳩
啲保安濕鳩 點會俾呢啲人係主場區周圍走
界限街屌足成條路。
東方球迷會聲都冇

保安見到黑鬼敢做d咩
手都唔拍下啲人入場托咩
呢場波令我覺得有時寧願多幾個俊立都唔好多幾個廢伯

俊立終於得到認同
係未我睇錯我見到港英旗

28區有呀

2223都好似有
屌已unlike東方fb,望到都眼火爆
係未我睇錯我見到港英旗

28區有呀

2223都好似有

有一支完場前fing
手都唔拍下啲人入場托咩

入場屌鄭智(好似係)
界限街屌足成條路。
東方球迷會聲都冇

保安見到黑鬼敢做d咩

唔知行錯係直必定假腸
東方唔係有個後生既帶打氣既咩??
我記得港隊有賽事個時佢都會著佢件852港隊衫打氣
話時話,有無人知佢係咪都係連登仔??
係未我睇錯我見到港英旗

28區有呀

2223都好似有

24有張
香港afc積分俾泰國拋離,分分鐘遲d俾馬拉超前,
要保住第6ar

算啦
講實傑志踢都唔會好幾多 實力問題

如果下年有亞冠打,
話唔定傑志再簽多兩件勁外援,
今季華杜斯有版你睇

有膠鵬 幾勁都冇用啦

葉鴻輝go Kitchee la diu

又發作
界限街屌足成條路。
東方球迷會聲都冇

保安見到黑鬼敢做d咩

errrrrrrrrrrrr uuuuuu gooooo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞