[本地足球] 2016/17 港超、亞冠及港隊討論 (75)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
件件仲未出黎抽下水?

佢出聲抽就多左啦, 食下花生背後笑柒狗志咪算

依家抽5月6日柒咗就

反而覺得件件來緊一兩日會宣布熱刺來港詳情
件件仲未出黎抽下水?

佢出聲抽就多左啦, 食下花生背後笑柒狗志咪算

依家抽5月6日柒咗就

反而覺得件件來緊一兩日會宣布熱刺來港詳情

當係沖喜下 咁樣比東方柒法真係話自己撐香港波都無面
唔係比人炒到咁無面 係毫無還擊之力

佢唔係以為唔屌人,人地就唔屌佢呀??
開場前成個區已經大大聲屌你香港人老母啦

無28區看台還擊你估班恆大狗會放過你?都on撚99咁 方小肥小學雞就話腦荀未生埋姐
30號都廢閪事入場
考完dse瞓到兩點先起身食住tea睇東網算
30號都廢閪事入場

你唔係以為入去睇南華阻到東方掛
溫好DSE先啦垃王

咪撚理隻支畜,
大陸仔下下都要靠呢d黎刷存在感
果個咩panz係咪智障
你唔屌人人地就唔屌你咩
牙輝俾人叫傻閪叫撚左幾耐
你就仲係度東方必勝頂住頂住
講返句,今晚大鐘底個人海估唔到旺角場都做到咁既效果,好唔真實

其實係咪應該搬番大氣區去大鐘底做大個球迷區呢...

一早講咗,無論痴線佬、ultras bluewave定香港力量都應該要坐龍門後

你有恆大咁多人先有條件坐龍門後
30號都廢閪事入場

記得東網只會播傑志對南區場四強?
講返句,今晚大鐘底個人海估唔到旺角場都做到咁既效果,好唔真實

一早講咗,無論痴線佬、ultras bluewave定香港力量都應該要坐龍門後

呢句真 大句都搵唔到咁多人企

呢句真 大台都搵唔到咁多人企
30號都廢閪事入場

你唔係以為入去睇南華阻到東方掛
溫好DSE先啦垃王

都話考完囉

咪係, 大台同痴線佬連坐一區都有困難, 你擺大鐘底只係示弱
今日見到個客隊球迷區編係龍門後係冇問題,以後足總可以照跟
香港=南明
30號都廢閪事入場

記得東網只會播傑志對南區場四強?

咁可以同老豆老母落街食個all day breakfast
舉旗有咩問題係都罰你政治banner 先啦
30號都廢閪事入場

矛直播

不過港台35會聲音導航
記得聽
原來下場如果XX輸俾川崎9球
就會平亞冠分組賽失球最多紀錄

春武里作客日本都試過輸咁多
打完港超冠軍戰既XX.........

Yes

https://tieba.baidu.com/p/5089154887
靜係呢d打氣
香港球迷100年都做唔到

呢d係外國已經好小兒科
上年去睇歐國盃 克羅地亞球迷係贏左波之後跳到成個地鐵車廂震晒
香港有幾可會有熱血球迷訪港做示範
請外隊打友誼賽就多

唔好話足球 美國每日四大運動都會發生 一年以呢個形式打氣足百幾場
所以香港人唔重視體育 當體育係娛樂係有原因 佢地唔知 未體驗過運動ge力量

如果香港有機會搞世冠盃就好 十二月唔驚有颱風 兩個球場就夠
比香港人見識下咩叫球迷
https://youtu.be/GKwwGXAiTX0

成日睇依條
https://youtu.be/s1WzUv3ssjk

J開我阿依條
https://youtu.be/4lp0sMzcSsE
果個咩panz係咪智障
你唔屌人人地就唔屌你咩
牙輝俾人叫傻閪叫撚左幾耐
你就仲係度東方必勝頂住頂住

人地理念係和理非
你唔識咁多嫁啦
原來下場如果XX輸俾川崎9球
就會平亞冠分組賽失球最多紀錄

春武里作客日本都試過輸咁多
打完港超冠軍戰既XX.........

建議牛丸是但搵14條友去享受足球算
留力足總盃決賽好過

佢唔係以為唔屌人,人地就唔屌佢呀??
開場前成個區已經大大聲屌你香港人老母啦

無28區看台還擊你估班恆大狗會放過你?都on撚99咁 方小肥小學雞就話腦荀未生埋姐

呢種濕鳩真係得人驚 講到唔關自已事咁 人地係屌港人係成個香港區既人 比人掃場踩場屌老母 仲可以話唔係屌佢老母 香港多得呢班和理非非撚

agger
不過可以再劃細d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞