[第二季][RPG] 去俄服比俄妹食左 《一起成為魔王吧》 第八版

1001 回覆
76 Like 5 Dislike
和也既對白未夠cool,下次要更努力度對白

好想要和也呢啲啊哥 好霸氣
大陸13億人咪屈機
梵蒂岡得全國1000人都無,成世都俾人sm

梵蒂岡全部教皇 屈9機
冇理由咁重要的求救方法都要隱藏喎
咁細服咪會俾大服屈晒機永遠都唔知個世界有幾大?

對細服嚟講佢地始終都係同另一個單挑。好似俾斯密只可帶自己server果團德軍入尼服
其實亞洲組人口唔低,但諗下德國佬做梗咩
德國佬係真正去理解左隻遊戲
用系統化方式去玩
德國佬係真正去理解左隻遊戲
用系統化方式去玩

德國佬只係俾大組派去消滅其他洲細服的其中一隊兵
亞洲人內鬥內行
咪住!
之前咪有一篇講有個人係新世界
射左個類似信號彈既野揾人來幫手既
呢個應該係其中一個反cup既機會
仲有教堂底果抽木珠
同埋真子
呢3個應該就係主角團反cup既機會
咪住!
仲有教堂底果抽木珠
同埋真子

唔答你,但係更屈機既角會出場
咪住!
仲有教堂底果抽木珠
同埋真子

me
咪住!
仲有教堂底果抽木珠
同埋真子

到我嗰隻未
果抽木珠係咪同拉洛神祈禱
拉洛神=亞洲區朋友
咪住!
仲有教堂底果抽木珠
同埋真子

啲中東重課油王呢
亞洲區咁少人係唔係因為中國琉璃心ban鳩咗成隻game

btw 我啲角等咗咁耐,係時候出場未
之前話有兩軍聯合去打紅櫻要塞都打唔入,係唔係因為亞洲服啲人太勁

準備等我隻角佈好哂局一舉反勝,一切都係計算之中

之前話有兩軍聯合去打紅櫻要塞都打唔入,係唔係因為亞洲服啲人太勁

唔好打我,你隻角係唔係叫青咩蘿? 我唔記得左save

你肯定唔係中國啲網速太慢、延遲太大玩唔到隻Game?
我地行緊10Pb光纖佢地先開始玩1000Mb
文ar

唔洗save啦,出我隻jake狗好過
教皇城城牆—————

兩翼NPC全數戰死,德軍向中間收攏,索菲亞被夾在狹縫之中。

最後一個傷兵被抬走,她跟死守城牆的玩家立即奔回城內。

索菲亞全身聖光,在畢直的大街上無法隱藏動向。

德軍轉眼間肅清城牆,召出數百個魔法陣轟炸索菲亞。

她回頭打開雙臂一抱,背部長出一對巨金翼保護後方戰友。

金翼瞬間被打穿多個血洞,光羽飄零,仍有多人被打至重傷。

「走啊教皇大人!!!」索菲亞正想救活倒地的玩家,卻被行刑官拉
走。

德軍用針後移速大減,無法追上索菲亞。

「Letzter dominator」一把巨銀鐮出現在上空………

「伊甸園的聖門!」索菲亞被逼停步,挺直腰骨舉起聖旗。

澎!!!!!!!!!!!!!!!

奧托的銀鐮竟然打擊聖光金門,重劈向後方玩家!

三名行刑官一同攬着索菲亞,以身體擋下碎石。

塵埃飛散,奧托從人群中站起來。

二十多名玩家退路被奧托截斷。

正當他們撲向奧托,想殺出一條血路時………

奧托把兩柄巨鐮刀的尾部相接一扭,雙巨鐮合成一把超長桿雙刃巨
鐮。

奧托舉起雙刃鐮刀,像直昇機般開始轉動。

「大地聖———」索菲亞再次停步,同樣被行刑官擋着。

「再逃便沒有活人了!!!!!!!!」索菲亞怒吼。

「你無法救活所有人………」吉蒂忽然出現,一手揪着索菲亞的金衣把
她拉走。

「你是誰?!放開我!!!」索菲亞大力掙扎。

「受朋友委託救你,別得戚。」吉蒂皺眉說。

「不……不要啊!!!!!!!!!」索菲亞看到遠處銀光閃舞,大量
液體濺出…………

索菲亞被吉蒂及行刑官夾到大教堂正門的廣埸,滿地傷兵抬頭苦侯石
龍回來。

躺地呻吟的玩家虛弱地向索菲亞伸手,他們痛苦的表情像惡夢一樣貼
滿她線野每角。

她正置身人間煉獄,再回想德軍恐怖的武力,她終於感到恐懼
—————‘神威’效果銳減。

數隻石龍降落,仍有移動能力的玩家爭先恐後攀上龍背。

「給你一個忠告………逃吧。」吉蒂話畢,隨風隱形消失。

「索菲亞………」負傷的高連跟聖園殘兵坐在路燈下。

索菲亞魔力幾乎耗乾,勉強把高連治好。

「放棄此城吧…飛向哈格古。」高連沉重說。

「放棄…大教堂?!」索菲亞大驚。

「我們輸了一埸戰爭,應保存實力留日後再戰。」高連說。

「那麼留在教皇城內的玩家怎辦?!」索菲亞急問。

「我們無法拯救所有人,總不能把自己的命也賠上。」高連沉重說。

「走吧索菲亞…」

「擇日再戰……」

多人勸退索菲亞,她內心一番掙扎後點頭,一名翼騎兵看到索菲亞後
立即把兩名已經坐上龍背的二轉玩家趕走。

「為甚麼啊?!」二轉玩家死抓着死龍不放。

「她是教皇啊!」翼騎兵怒吼。

索菲亞首次因為自己的秒身份感到羞恥,默默低頭。

高連披上黑斗蓬,決定殺死兩名玩家———

「等等!」索菲亞突然尖叫,跑回大教堂。

「回來啊索菲亞!!!」高連驚呼。

「我要救老修女,你們等不及先走吧!!!」索菲亞頭也不回衝進大
教堂。

高連氣急敗壞,怒瞪兩名縮在龍背上的玩家。

多把激光武器從西邊濃煙出現———德軍殺到!

「跑啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!」玩家瞬間崩潰。

他們踏着傷兵逃命,互相推撞,蜂擁爬上龍背為坐位自相殘殺。

現在十名翼騎兵見狀立即起飛,德軍打出多條光炮擊殺石龍,一團又
一團的玩家摔回地面。

德軍緩緩步入城鎮廣埸,腳底噴出熊熊烈焰,像洗街車般把倒地的傷
兵全數燒死,所到之處生靈塗炭。

「我不等了!!!」載着聖園的翼騎兵如坐針毯,終於敵不過恐懼放
棄索菲亞起飛。
「索菲亞!!!!!!!!!!!!!!!!!!!」高連仍未見索菲亞的身影。

德軍的炮火擊來,在高連的耳邊擦過!

「抓穩啊!天虹衝擊!」翼騎兵大吼一聲~~~~~~嗖。

下一秒,他們已經身處教皇城上空。

昔日繁榮整潔的教皇城被火海吞噬,身處高空仍聽到慘叫聲猶在耳邊。

悽涼薄的天空只有屈指可數的石龍,拍着淡翼飛向哈格古。
唔通最屈機嗰個係老修女
等 寂寞到夜深
停係呢個位吊癮...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞