[第二季][RPG] 去俄服比俄妹食左 《一起成為魔王吧》 第八版

1001 回覆
76 Like 5 Dislike
大家比小小意見,接下來開始變調

如果係想亞洲區大反擊,就有d人會俾紅櫻要塞的人召喚去,有d人留係尼服打游擊反擊?

唔自爆

不過有游擊階段,因為唔夠人打仗了
豪宅多甚麼?錢。

錢多會買甚麼?碗碗碟碟。

澎冷!

索菲亞過份在意德軍,竟然踏碎了地上的一塊小碟!

微不足道的聲音———果然吸引到該名德軍!

呢度係想點
好 out 戲
笑位定咩黎
豪宅多甚麼?錢。

錢多會買甚麼?碗碗碟碟。

澎冷!

索菲亞過份在意德軍,竟然踏碎了地上的一塊小碟!

微不足道的聲音———果然吸引到該名德軍!

呢度係想點
好 out 戲
笑位定咩黎

唔想太凝重,我想索菲亞成個感覺輕鬆啲去分開佢同尼菲特
不正經的教皇,我寫索菲亞時提住自己
咪住!
之前咪有一篇講有個人係新世界
射左個類似信號彈既野揾人來幫手既
呢個應該係其中一個反cup既機會
仲有教堂底果抽木珠
同埋真子
呢3個應該就係主角團反cup既機會

唔答你,但係更屈機既角會出場

我呢?
咪住!
仲有教堂底果抽木珠
同埋真子

我呢?

有份,但你少上前線打丫嘛
一轉  二轉  三轉    四轉(隱藏) 五轉      

血魔  - 食師    
     浪人<
         狂戰士 - 暴君    
劍士<
         禁衛軍 -守魂使    
     騎士<
         騎兵  -翼騎兵     —帝騎兵
------------------------
         行刑官 - 判官
     神官<
         主教  - 樞機   -教皇/先知   
神職者<
         木靈  -地靈   -原靈       
    異教徙<
         修羅  - 狂熱者
------------------------

賢者  - 魔源師
     巫師<
         鏡像師 - 幻像師   
魔法師<
         馭魔師 - 喚靈師      
召喚使<
         靈媒  - 稱魂師
--------------------
         影鬼  - 夢魘 
     刺客<
         毒劑師 -鍊金術師
弓箭手<
         陷阱師 - 工程師  
     獵人<
         狙擊手-狩魔人
乜唔可以搵夢魘扮德軍高層
然後走去破壞傳送門㗎咩
我既意見就係快d出我
認真問係邊方面既意見先
劇情既唔太想影響作者諗法
我既意見就係快d出我
認真問係邊方面既意見先
劇情既唔太想影響作者諗法

夠唔夠刺激,流唔流暢
然後走去破壞傳送門㗎咩

首先你要捉到一個
然後走去破壞傳送門㗎咩

首先你要捉到一個

仲有德文,仲有小小細節 當驚喜
今日有大戶上公司,遲啲先有文
仲有個五轉先知?
變調是指由攻略探索遊戲變成生死存亡血腥PVP?

戰敗逃亡這段很人性化,對上一段有這感覺已經是俄服黑邪翼正副會長打龍血島前房中的對話。

索菲亞在這章的描寫,已超出不知多少舊角色。
成日睇篇文都有佢地係喺現實世界咁嘅感覺,其實都係Game嚟啫,駛唔駛玩得咁認真

其實點依隻Game會完全模擬痛覺都可以咁多人玩
如果係我我會怕痛而唔玩隻Game
點算, 我追唔切
點算, 我追唔切

咁多舊毒有依個困難,我係唔係要放紙言
咪住!
仲有教堂底果抽木珠
同埋真子

我呢?

我拍擋成日出場,羨慕又妒忌
變調是指由攻略探索遊戲變成生死存亡血腥PVP?

戰敗逃亡這段很人性化,對上一段有這感覺已經是俄服黑邪翼正副會長打龍血島前房中的對話。

索菲亞在這章的描寫,已超出不知多少舊角色。

我會努力將變化精簡,令角色更令人印象深刻
成日睇篇文都有佢地係喺現實世界咁嘅感覺,其實都係Game嚟啫,駛唔駛玩得咁認真

其實點依隻Game會完全模擬痛覺都可以咁多人玩
如果係我我會怕痛而唔玩隻Game

未來世界,我其實假設左類似烏托邦既社會結構,樹有提及市政廳會分派工作。

人人都好多時空
咪住!
仲有教堂底果抽木珠
同埋真子

我呢?

我拍擋成日出場,羨慕又妒忌

Relax

話說吉蒂係邊個巴打既角
White 麻煩俾多啲戲份 白
點算, 我追唔切

咁多舊毒有依個困難,我係唔係要放紙言

我睇到岩岩依個POST第一頁, 追唔切, 不過我會幫大家一齊催你快D出啦
點算, 我追唔切

屍人巴打都追唔切

殺左佢
空返個角色欄位出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞