[第二季][RPG] 去俄服比俄妹食左 《一起成為魔王吧》 第八版

1001 回覆
76 Like 5 Dislike
點算, 我追唔切

屍人巴打都追唔切

殺左佢
空返個角色欄位出黎

冇我的話, 帕9C一早收左皮啦. 不如殺左帕9C
咪住!
之前咪有一篇講有個人係新世界
射左個類似信號彈既野揾人來幫手既
呢個應該係其中一個反cup既機會
仲有教堂底果抽木珠
同埋真子
呢3個應該就係主角團反cup既機會

唔答你,但係更屈機既角會出場

我呢?

有份,但你少上前線打丫嘛

我拍擋成日出場,羨慕又妒忌

Relax

話說吉蒂係邊個巴打既角

我的
死啦 仲以為一定有啲角色會斷後犧牲
或者英勇戰死 點知而家有名個嘅都未死得
btw 索菲亞走佬個part係抵讚嘅
咪住!
仲有教堂底果抽木珠
同埋真子

我呢?

Relax

話說吉蒂係邊個巴打既角

今晚返去喂佢食春藥
咪住!
仲有教堂底果抽木珠
同埋真子

我呢?

Relax

話說吉蒂係邊個巴打既角

今晚返去喂佢食春藥

我隻人仔完全潛左水
如果以洲份分大組,那魔王入侵別服一定誇洲份?

如果大組真係會支援母服,以佢地得紅櫻要塞一個地方再加上人手不足,最有效應該保持母服反抗力道,用少數人打遊擊困著班德國佬在母服
豪宅多甚麼?錢。

錢多會買甚麼?碗碗碟碟。

澎冷!

索菲亞過份在意德軍,竟然踏碎了地上的一塊小碟!

微不足道的聲音———果然吸引到該名德軍!

呢度係想點
好 out 戲
笑位定咩黎

唔想太凝重,我想索菲亞成個感覺輕鬆啲去分開佢同尼菲特

明明睇到好緊張

下一篇就死人
如果以洲份分大組,那魔王入侵別服一定誇洲份?

如果大組真係會支援母服,以佢地得紅櫻要塞一個地方再加上人手不足,最有效應該保持母服反抗力道,用少數人打遊擊困著班德國佬在母服

困班德國佬係尼服應該冇咩意思
因為呢班德國佬係歐洲總軍團指派去做清道夫
合理估計入侵呢班德國佬只不過係二線梯隊
就算入侵呢班德國佬死清光都唔會有咩大影響
職業分支用圖出得唔得 用手機睇你用字出好亂
lm

下一篇就死人

死我就棄故。 btw 岩岩終於追完

下一篇就死人

我隻吉蒂死都未到你啦
岩岩佢先問吉蒂邊個投
M巴唔該比佢死得好好睇睇

好彩仲有兩隻 雖然未出

加返毒濟師四轉係煉金術師

加返毒濟師四轉係煉金術師

點解零零舍舍四個字

下一篇就死人

我隻吉蒂死都未到你啦
岩岩佢先問吉蒂邊個投

好彩仲有兩隻 雖然未出

吉蒂好似都冇咩點型過WO我印象中..咁快就要處死

下一篇就死人

我隻吉蒂死都未到你啦
岩岩佢先問吉蒂邊個投

好彩仲有兩隻 雖然未出

吉蒂好似都冇咩點型過WO我印象中..咁快就要處死

應該未咁快死掛
之前吊人碌果度幾型
仲有乞衣仔彈啫啫
樞機好似有第二隻五轉
終於忙完,1點開始做到依家 飯都未食

食完有文?

食完有文?

返去打,依幾日好fit 忍左成季既爆位一次過出
但係怕舊毒追唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞