[第二季][RPG] 去俄服比俄妹食左 《一起成為魔王吧》 第八版

1001 回覆
76 Like 5 Dislike
放假唔係唔加速呀嘛??
里奧唔係比人打死
係自己搞到火燭 燒死埋自己
放假唔係唔加速呀嘛??

一萬字
放假唔係唔加速呀嘛??

一萬字

再加追
我放棄追樓主交字數了
只求今日寫晒K團對德佬
我放棄追樓主交字數了
只求今日寫晒K團對德佬

我等梗你個解讀架
好多錯字

慣架啦 大家會腦補 你快啲出文啦
我放棄追樓主交字數了
只求今日寫晒K團對德佬

我等梗你個解讀架

唔太記得哈格古地形,只記得要搶灘,登陸後的防守設施比較弱。

唔知K團點樣改造哈格古,但要放棄城牆轉打巷戰,還以後里奧show time守一輪先俾人攻入城內。打巷戰應該是希望用地形限制魔源師組織及增加埋伏同近身戰機會。以K團現在人少打巷戰分散敵方戰力時很緊要,如果可以分散對方戰力再誘使對方去準備地點重組集合,最後送上一個大範圍高殺傷力攻擊就最好,但K團有屍人出智,神神子運算路線,都冇人可現場帶領行動及為突發事件即時決策的執行者,而且德軍智商唔似咁易中計。

所以樓豬快點寫哈格古會點打
我決定唔再催更喇
只求今日出完第二季佢
大力催呀 我出左街咋
今日係未出3萬字呀 樓豬
德國佬可以控制NPC 咁可唔可以控制到神神子
BTW
我唔求你加更 但我求樹巴快撚D死
BTW

神神子唔係npc
BTW

神神子係玩家
BTW

神神子係玩家

神神子唔係有"人性""意識"既NPC咋咩
BTW

神神子係玩家

神神子係AI驅動嘅玩家,唔屬於NPC
發覺琴日好少文
BTW

神神子係玩家

重睇啦
文呢
打梗
加速
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞