[第二季][RPG] 去俄服比俄妹食左 《一起成為魔王吧》 第八版

1001 回覆
76 Like 5 Dislike
死啦 仲以為一定有啲角色會斷後犧牲
或者英勇戰死 點知而家有名個嘅都未死得

下一篇就死人

死我就棄故。 btw 岩岩終於追完

我隻吉蒂死都未到你啦
岩岩佢先問吉蒂邊個投
M巴唔該比佢死得好好睇睇

好彩仲有兩隻 雖然未出

吉蒂好似都冇咩點型過WO我印象中..咁快就要處死

應該未咁快死掛
之前吊人碌果度幾型
仲有乞衣仔彈啫啫

仲有solo左人地個公會比火良野坐正 好似係
但係怕舊毒追唔切

舊毒表示日日清

唔好搵籍口,日日清
但係怕舊毒追唔切

舊毒表示日日清

唔好搵籍口,日日清

請加快進度
但係怕舊毒追唔切

我地就算儲一個月唔睇
半個鐘都睇得晒你啲文啦
btw 索菲亞走佬個part係抵讚嘅

拎我諗起自己玩FF15 第十三章
職業分支用圖出得唔得 用手機睇你用字出好亂

加返毒濟師四轉係煉金術師

樓主好似靜靜雞係教皇後面加 /先知
但係怕舊毒追唔切

舊毒表示日日清

唔好搵籍口,日日清

請加快進度

唔係諗住一日一萬都無清唔晒啊
但係怕舊毒追唔切

舊毒表示日日清

唔好搵籍口,日日清

請加快進度

btw 索菲亞走佬個part係抵讚嘅

拎我諗起自己玩FF15 第十三章

FFXV 13章那絕望的感覺是來自:究竟行完未,好悶阿
正皮
死啦 仲以為一定有啲角色會斷後犧牲
或者英勇戰死 點知而家有名個嘅都未死得

下一篇就死人

死我就棄故。 btw 岩岩終於追完

我隻吉蒂死都未到你啦
岩岩佢先問吉蒂邊個投
M巴唔該比佢死得好好睇睇

好彩仲有兩隻 雖然未出

吉蒂好似都冇咩點型過WO我印象中..咁快就要處死

應該未咁快死掛
之前吊人碌果度幾型
仲有乞衣仔彈啫啫

唔好死呀拍檔
文呢
但係怕舊毒追唔切

舊毒表示日日清

唔好搵籍口,日日清

請加快進度

多多都同你清哂佢
Facebook見有篇類似題材嘅文
我是新手村的NPC
又有轉職又有魔王

快出文啦
新毒一早睇曬
文呀
瞓著左 岩岩醒
名: 八月 , 十五

姓別:雙胞胎兄弟(10歲), 父母雙亡 自幼雙依為命

性格:人細鬼大 鐘意笑鳩乞衣仔做兵

職業: 同為魔源師,因為係雙胞胎施放合擊技魔法會比其他人快同威力高D(羈伴?)

技能: 一次係"馬格道爾圖書館'幫高魔法商會會長做任務既時候發現左一本關於天體既魔法--"雙子座的秘法", 需要2人合力使出,施術者需極高融合能力才能使出的魔法,可以........交比你喇樓豬

ok???

職業: 同為魔源師,因為係雙胞胎施放合擊技魔法會比其他人快同威力高D(羈伴?)

技能: 一次係"馬格道爾圖書館'幫高魔法商會會長做任務既時候發現左一本關於天體既魔法--"雙子座的秘法", 需要2人合力使出,施術者需極高融合能力才能使出的魔法,可以........交比你喇樓豬

ok???

你係唔係里奧?
瞓著左 岩岩醒

醒咗成個鐘,課呢?

ok???

你係唔係里奧?

係wo n展毒撚里奧去左邊?

ok???

你係唔係里奧?

唔是
第一個角色

ok???

你係唔係里奧?

係山洞整緊大炮
Btw
終於覺得乞衣仔有d勁
差d秒左柒頭和也
我仲未搵到岩既歌 未落筆

ok???

你係唔係里奧?

係山洞整緊大炮
Btw
終於覺得乞衣仔有d勁
差d秒左柒頭和也

我先係里奧啊
我部eva 出世未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞