[第二季][RPG] 去俄服比俄妹食左 《一起成為魔王吧》 第八版

1001 回覆
76 Like 5 Dislike
其實點解個個玩隻 game都玩到好似真係死咁死左咪再慢慢升過囉,最多咪叫會長分啲經俾佢

諾克斯可以咁理解,有機會出. 但廢青狼冇朋友
其實點解個個玩隻 game都玩到好似真係死咁死左咪再慢慢升過囉,最多咪叫會長分啲經俾佢

唔投入都超載唔到 好似讀econ咁唔假設人係自私同貪污就讀唔到咁
打到咁係咪我隻零戰鬥力角當已經死左
對廢青狼致上最高敬意
有腦既都死得七七八八
打到咁係咪我隻零戰鬥力角當已經死左

唔係,仲有一段路

柑柑陪佢再打過咪得囉,咁即係廢青狼唔會出返?

佢塞左張紙比柑柑

佢塞左張紙比柑柑

你地依家記掛住佢

佢塞左張紙比柑柑

你地依家記掛住佢

果張紙係現實既聯絡方法?
諗到啲野
有魔王入黎個server到係咪唔會再有新玩家入到黎
諗到啲野

入到,新手無敵架嘛,50lvl
冇喇

沉澱下

沉咩殿
move on 啦
換人啦
諗到啲野

咁如果有啲新手入左個俾德軍殺左既server,咁咪入左個死城囉
狼巴
諗到啲野

咁如果有啲新手入左個俾德軍殺左既server,咁咪入左個死城囉

仲要俾人燒晒啲野
分分鐘職都轉唔到
狼巴

殉教
狼巴

殉教

睇黎白加都係rip架啦
我呢下應該殺到佢
回滿血
樓豬比咁多心機整個反高潮真係唔話得
狼巴

殉教

睇黎白加都係rip架啦
我呢下應該殺到佢
回滿血
樓豬比咁多心機整個反高潮真係唔話得

咁大個人,唔好咁多幻想啦
諗到啲野

仲要俾人燒晒啲野
分分鐘職都轉唔到

到時有得玩最強初心者啦

我突然覺得新手無敵制上限要提升到100-150lv 根本三轉都仲係新手
狼巴
諗到啲野

仲要俾人燒晒啲野
分分鐘職都轉唔到

到時有得玩最強初心者啦

我突然覺得新手無敵制上限要提升到100-150lv 根本三轉都仲係新手

50lv冇左新手保護後仲要升到80lv先俾一粒護心石,都唔知幾多新手未見過這個″俾多次機會″的道具已經收左皮
佢地用10分鐘上到去塔頂
再係塔頂等多10分鐘先飛走?
唔對路
50lv前是PVP保護,但尼菲特開正身過俄服時,係提過魔王不受PVP設定影響,即係德國佬要做的話1lv新手都可以唔放過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞