[第二季][RPG] 去俄服比俄妹食左 《一起成為魔王吧》 第八版

1001 回覆
76 Like 5 Dislike
「走!」安多莉亞大喝一聲,離開戰埸。

全軍震驚,想不到閃耀的騎士王安多莉亞居然避戰!

「為了安多莉亞,殺啊!!!!!!!!!」諾克斯卻發狂一樣帶領
銀色龍紋的地面部隊向德軍猛攻。

他們回過神來,知道安多莉亞絕對不會放棄自己。

「跟我來!!!」安多莉亞帶着翼騎兵團振翅高飛。

她在戰埸瘋狂殺敵同時保持冷靜的頭腦,看到‘獸王隊’出現,彈指一
算,發現德軍的300人已經盡出—————古滋正空空如也。

她決定來一招圍魏救趙,直衝古滋,破壞德軍的傳送門及公會基石!
樓豬會唔會過份左

咩事?
如果德軍都係同樣方式好似主角咁係俄服消失,我會負皮架

好似仲有個元首未出手喎
出到呢d位你真係唔寫埋?
四轉既毒要五轉 仲要係唯一既教皇先解到
實力都唔對等既 咁鍊金術師再升上去點解啊
出哂先正皮
仲有果五十個賢者去咗邊
四轉既毒要五轉 仲要係唯一既教皇先解到
實力都唔對等既 咁鍊金術師再升上去點解啊

其實有時限,寫出嚟好冗長姐

仲有毒唔可以量產,佢要煉毒,過程好長

之前講過
比正皮引下新毒先啦 上個post唔夠100我咪一樣三更。

有幾日hold event冇出文仲比你地小到翻艇
好多文 好激烈
好多文 好激烈

絲打
好多文 好激烈

絲打

唔好以為女角冇危險
殺呀
留名
唔好俾佢停呀
殺呀

文呢
乞兒仔搖到噹一聲9倍爆擊都插唔死奧托

德軍見到尼菲特做到白加的表現會吃驚,就像沒見過其他樞機主教發揮控場能力一樣,火野良單挑奧托平手甚至佔上風,而母服聯軍中了組合技後看穿德軍全體技能冷卻後衝鋒的瘋狂亦令德軍陣容稍亂。這樣看的話德軍之前的對手究竟是什麼強度

睇到現在德軍最大的武器是精密計劃和高執行力,連PVP感覺都是在執行團體行動去達到目標,個人能力影響力減到最低,真係好有德國的風格,就好像德國隊踢世界杯咁
發覺樓主安排左好多女角同乞衣仔有身體接觸
樓主我隻4轉毒師幾時會再浦頭?
發覺樓主安排左好多女角同乞衣仔有身體接觸

白係男角
樓主我隻4轉毒師幾時會再浦頭?

嚟梗重戲份
乞兒仔搖到噹一聲9倍爆擊都插唔死奧托

德軍見到尼菲特做到白加的表現會吃驚,就像沒見過其他樞機主教發揮控場能力一樣,火野良單挑奧托平手甚至佔上風,而母服聯軍中了組合技後看穿德軍全體技能冷卻後衝鋒的瘋狂亦令德軍陣容稍亂。這樣看的話德軍之前的對手究竟是什麼強度

睇到現在德軍最大的武器是精密計劃和高執行力,連PVP感覺都是在執行團體行動去達到目標,個人能力影響力減到最低,真係好有德國的風格,就好像德國隊踢世界杯咁

摩擦力

聯軍比隻加洛林食左大部份buff,周時奧托有buff,此消彼長有影響

擔心多多好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞