[第二季][RPG] 去俄服比俄妹食左 《一起成為魔王吧》 第八版

1001 回覆
76 Like 5 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=lJztAhH8AsU

致??的歌:

愛上了 看見你 如何不懂謙卑
去講心中理想 不會俗氣
猶如看得見晨曦 才能歡天喜地

抱著你 我每次 回來多少驚喜
也許一生太短 陪著你
情感有若行李 仍然沉重待我整理

*天氣不似預期 但要走 總要飛
 道別不可再等你 不管有沒有機
 給我體貼入微 但你手 如明日便要遠離
 願你可以 留下共我曾愉快的憶記
 當世事再沒完美 可遠在歲月如歌中找你*

再見了 背向你 眉頭多少傷悲
也許不必再講 所有道理
何時放鬆我自己 才能花天酒地

抱著你 我說過 如何一起高飛
這天只想帶走 還是你
如重溫往日郵寄 但會否疲倦了嬉戲

依家落筆
我仲未搵到岩既歌 未落筆

又搵藉口,彈你jerjer
名: 八月 , 十五

姓別:雙胞胎兄弟(10歲), 父母雙亡 自幼雙依為命

性格:人細鬼大 鐘意笑鳩乞衣仔做兵

職業: 同為魔源師,因為係雙胞胎施放合擊技魔法會比其他人快同威力高D(羈伴?)

技能: 一次係"馬格道爾圖書館'幫高魔法商會會長做任務既時候發現左一本關於天體既魔法--"雙子座的秘法", 需要2人合力使出,施術者需極高融合能力才能使出的魔法,可以........交比你喇樓豬

ok???

你係唔係里奧?

唔是
第一個角色

Mark低左未
開個account黎留言同正評
好好睇 樓主加油 會繼續支持
文呢

職業: 同為魔源師,因為係雙胞胎施放合擊技魔法會比其他人快同威力高D(羈伴?)

技能: 一次係"馬格道爾圖書館'幫高魔法商會會長做任務既時候發現左一本關於天體既魔法--"雙子座的秘法", 需要2人合力使出,施術者需極高融合能力才能使出的魔法,可以........交比你喇樓豬

ok???

你係唔係里奧?

係wo n展毒撚里奧去左邊?

係山洞整緊大炮
Btw
終於覺得乞衣仔有d勁
差d秒左柒頭和也

我先係里奧啊
我部eva 出世未

神化埋好無?

ok???

你係唔係里奧?

唔是
第一個角色

Mark低左未

marked
有人的旅程到盡頭了  所以我先搵歌
大家估邊個要死
估樹嘅 1賠2
多多 乞丐仔 美羅 1賠2.5
教皇1賠3
東西團長1賠5
冇撚用主角1賠10
其他賠率未諗
羅剎教
估樹嘅 1賠2
教皇1賠3
東西團長1賠5
冇撚用主角1賠10
其他賠率未諗

唔會係我架
估樹嘅 1賠2
教皇1賠3
東西團長1賠5
冇撚用主角1賠10
其他賠率未諗

唔會係我架

諾克斯
死第二次跟住又返生
用兩條J買樹死!

四j樹

ok???

你係唔係里奧?

係山洞整緊大炮
Btw
終於覺得乞衣仔有d勁
差d秒左柒頭和也

我先係里奧啊
我部eva 出世未

神化埋好無?

唔洗咁認真既巴打

你係唔係里奧?

係山洞整緊大炮
Btw
終於覺得乞衣仔有d勁
差d秒左柒頭和也

我先係里奧啊
我部eva 出世未

神化埋好無?

唔洗咁認真既巴打

里奧我要死喇~ 記得遲下生性d,唔好再自爆喇好無

俄妹交比我 樹巴放心去啦
https://www.youtube.com/watch?v=lJztAhH8AsU

致??的歌:

去講心中理想 不會俗氣

也許一生太短 陪著你

也許不必再講 所有道理

這天只想帶走 還是你

依家落筆

屌你 咁遲先落筆
訓先啦我

btw 樹巴

致??的歌:

去講心中理想 不會俗氣

也許一生太短 陪著你

也許不必再講 所有道理

這天只想帶走 還是你

依家落筆

屌你 咁遲先落筆
訓先啦我

btw 樹巴

樹巴一賠 0.5

致??的歌:

去講心中理想 不會俗氣

也許一生太短 陪著你

也許不必再講 所有道理

這天只想帶走 還是你

依家落筆

屌你 咁遲先落筆
訓先啦我

btw 樹巴

樹巴一賠 0.5

建議封盤
估樹嘅 1賠2
教皇1賠3
東西團長1賠5
冇撚用主角1賠10
其他賠率未諗

點解我咁熱架
仲未有文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞