[第二季][RPG] 去俄服比俄妹食左 《一起成為魔王吧》 第八版

1001 回覆
76 Like 5 Dislike
愛貓貓嘅都係好人
每個星期一次過睇算 咁樣睇法好頂癮
會講

做性奴換有得玩

怪獸巴,我決定加你戲份

唔係要我做性奴掛
鐵耳山脈土著,唔會係講幻影旅團掛?
要給予絕望但又時鬆時緊,火良野出事死唔去但變成人質迫會員做野?
仲掛住玩貓
仲掛住玩貓

貓好玩囉
仲掛住玩貓

貓好玩囉

K團馭魔師都是這德性
會講

做性奴換有得玩

怪獸巴,我決定加你戲份

唔係要我做性奴掛

係時候上位,為人民犧牲
有3個問題想問:
1.個時真子俾安德魯斬左隻手搞到登出唔到,咁假設一直無人救佢,佢一直登出唔到咪會係現實世界餓死?

2.戰鬥時強制登出會進入人偶系統,咁個人偶會根據咩黎行動?

3.我記得之前唔知邊度提過現實世界係烏托邦,呢隻game其實係俾佢地發洩暴力?
有3個問題想問:
1.個時真子俾安德魯斬左隻手搞到登出唔到,咁假設一直無人救佢,佢一直登出唔到咪會係現實世界餓死?

3.我記得之前唔知邊度提過現實世界係烏托邦,呢隻game其實係俾佢地發洩暴力?

1. 其實有上限,有個好似保險絲既機制會強制斷線。一定唔會影響玩家現實生理健康

2.人偶系統係AI幫你打,實力同NPC相若。打完就offline,假如玩家既數據係經常超載/狂熱者,系統現時只能模仿玩家行為,所以神神子靠自己意志超載都係特別既存在

3.唔答你,同另一知故有關
詠係我同事既徵角,佢可以由外套,衫,褲,背囊甚至鞋都有貓圖案

依家故事去左黑珍珠階段咁,不過長好多
詠係我同事既徵角,佢可以由外套,衫,褲,背囊甚至鞋都有貓圖案

真人 貓奴?

真人 貓奴?

動物奴

唔講太多,佢會返工果時襲擊我

真人 貓奴?

動物奴

襲擊你姐
又唔係我
講多d 啦

真人 貓奴?

動物奴

襲擊你姐
又唔係我
講多d 啦

你反正都m怕咩?
有3個問題想問:

1. 其實有上限,有個好似保險絲既機制會強制斷線。一定唔會影響玩家現實生理健康

2.人偶系統係AI幫你打,實力同NPC相若。打完就offline,假如玩家既數據係經常超載/狂熱者,系統現時只能模仿玩家行為,所以神神子靠自己意志超載都係特別既存在

3.唔答你,同另一知故有關

但係心理健康就
咁即係有機會明明打輸緊,強制登出反而人偶幫你win番
可能尼服d人m底
鐘意做性奴
可能尼服d人m底
鐘意做性奴

狼仔霸氣退場可能係好事
起碼唔洗做地底泥
可能尼服d人m底
鐘意做性奴

狼仔霸氣退場可能係好事
起碼唔洗做地底泥

男角黎講最後型多一劑都算係咁了

睇黎個同事係你心目中都有啲戇鳩
樓主一日幾更真係唔話得 可惜你班友仔真係冇人性

冤枉啊
唔m佢 佢會話我地有陰謀架
我真係應該一更一萬,乜伏線都出哂就唔會比人插

樓主開竅啦

十卜十卜
幾時到我隻馴獸師出場
btw我都有諗過現實世界d人得返意識係到,行動唔到
所以先又痛又俾人強姦都仲要online
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞