[第二季][RPG] 去俄服比俄妹食左 《一起成為魔王吧》 第八版

1001 回覆
76 Like 5 Dislike
話說水龍巴,你唔係live左咩?仲未見到樞機5轉?
有冇人覺得法師職太屈
跟住係刺客
教皇都有少少用嘅

劍士升上去果啲狗屎垃圾

yes 未埋身都比人炸到變灰

最 on9 係
啲重甲比刺客拮一刀又係要死

邊有 刺客其實好難玩架,你見卡斯特斬好多刀都打唔死 法師一埋身就兩嘢搞掂

暴君ok 啦,係守魂使同翼騎兵太7,守魂使又無輸出,無左個盾又即刻等死,城戰零貢獻,代表人物係傻仔帕修斯同被屌眼佬安全魯
翼騎兵就由初期多多全盛時期屈機,去到而家只係負責做空中巴士同大型戰靶,證明只有能力屈2,3轉,打番4轉又係7,代表人物有一眾成日負責揸石龍飛機的"多多騎兵團"

4轉翼騎的確係弱勢,靠機動力致勝,落地會比人砍爆 多多隻抽都打輸左比狼巴。

不過5轉就唔同

狼巴

收皮啦
翼騎5轉可以有咩唔同
西城勇夠比俄服d 人覺得佢勁過龍佬
番到黎但咪又係比人用法師1on1打死
根本唔撚平衡
跟住你就會話和也係特別d 近戰係有訓練過呀ma
呢d 咪就係典型既跟劇情改傷害lo

班德仔已經比你作到太過離譜
仲要係開頭冇個班大賢已經係咁既實力
而家黎左大賢已經係冇得輸

你想尼服贏到既話除左主角光環之外跟本就冇得贏
但我相信你就咁話係主角光環一定比人屌到爆開
一係你就快d 比德仔贏
一係就有一個令人滿意既理由比到尼服贏

講咁撚多都係想你唔好再犯為劇情改傷害呢個錯
呢個錯誤係令好多故仔比人屌到仆街既原因
有冇人覺得法師職太屈
跟住係刺客
教皇都有少少用嘅

劍士升上去果啲狗屎垃圾

最 on9 係

邊有 刺客其實好難玩架,你見卡斯特斬好多刀都打唔死 法師一埋身就兩嘢搞掂

暴君ok 啦,係守魂使同翼騎兵太7,守魂使又無輸出,無左個盾又即刻等死,城戰零貢獻,代表人物係傻仔帕修斯同被屌眼佬安全魯
翼騎兵就由初期多多全盛時期屈機,去到而家只係負責做空中巴士同大型戰靶,證明只有能力屈2,3轉,打番4轉又係7,代表人物有一眾成日負責揸石龍飛機的"多多騎兵團"

4轉翼騎的確係弱勢,靠機動力致勝,落地會比人砍爆 多多隻抽都打輸左比狼巴。

不過5轉就唔同

狼巴

收皮啦
翼騎5轉可以有咩唔同
西城勇夠比俄服d 人覺得佢勁過龍佬
番到黎但咪又係比人用法師1on1打死
根本唔撚平衡
跟住你就會話和也係特別d 近戰係有訓練過呀ma
呢d 咪就係典型既跟劇情改傷害lo

班德仔已經比你作到太過離譜
仲要係開頭冇個班大賢已經係咁既實力
而家黎左大賢已經係冇得輸

你想尼服贏到既話除左主角光環之外跟本就冇得贏
但我相信你就咁話係主角光環一定比人屌到爆開
一係你就快d 比德仔贏
一係就有一個令人滿意既理由比到尼服贏

講咁撚多都係想你唔好再犯為劇情改傷害呢個錯
呢個錯誤係令好多故仔比人屌到仆街既原因

逼我衝文
你要跟貼我呀玩家巴

多謝提醒 我會小心處理
目前德軍既實力仲係控制之內

因為佢地最最最恐怖既力量仲未出
你要跟貼我呀玩家巴

多謝提醒 我會小心處理

對比西城,飛鳥打和也,西城10分鐘捱打無還擊之力,飛鳥磨到和也基礎屬性體力不繼,就算食師吸10%屬性加和也讓單手都冇相差得咁多掛,羅剎教仲要出名PVP。相比力量層次混亂要主角光環救命,新角出場就壓倒舊角更致命,完全背叛讀者感情
唔解釋,衝文回答你地
第一季都比人屌到開花,話隻魔王設定太唔合理
你要跟貼我呀玩家巴

多謝提醒 我會小心處理

對比西城,飛鳥打和也,西城10分鐘捱打無還擊之力,飛鳥磨到和也基礎屬性體力不繼,就算食師吸10%屬性加和也讓單手都冇相差得咁多掛,羅剎教仲要出名PVP。相比力量層次混亂要主角光環救命,新角出場就壓倒舊角更致命,完全背叛讀者感情

就係因為咁先忍唔住要屌柒佢亂改傷害同實力
唔係話唔比個ser 仲有d 玩家係隱藏實力流浪緊
但次次都係咁樣救左班主角團
呢d 咪又係主角光環一種lo
第一季都比人屌到開花,話隻魔王設定太唔合理

咁又差太遠
好想睇食師5轉 變到成隻喰種咁
你要跟貼我呀玩家巴

多謝提醒 我會小心處理

你逼我架,爆文!

點解冇人察覺架 唔通太隱晦
你要跟貼我呀玩家巴

多謝提醒 我會小心處理

你逼我架,爆文!

見到d 傷害實力亂9咁黎就飛住睇啦
邊有心機同你慢慢睇
你要跟貼我呀玩家巴

多謝提醒 我會小心處理

你逼我架,爆文!

邊有心機同你慢慢睇

我爆文,你咪話追唔切。

只要誤會左一個位就理解錯哂件事,但我明明寫左出嚟
飛鳥幾時去教皇城地下拎把妖刀
你要跟貼我呀玩家巴

多謝提醒 我會小心處理

你逼我架,爆文!

邊有心機同你慢慢睇

我爆文,你咪話追唔切。

只要誤會左一個位就理解錯哂件事,但我明明寫左出嚟

冇計,伏筆同伏得一線之差

把妖刀唔係你殺左卡拉夫之後執左咩?
你幾時掉左?

你幾時掉左?

唔係俄服個把,係大教堂地下室冇人睇得明寫咩字個把妖刀X正
用鏡反射方位同增強光炮能力,點估到呀

M-white 抄白啲組合技能

你幾時掉左?

唔係俄服個把,係大教堂地下室冇人睇得明寫咩字個把妖刀X正

真係估唔到呢2把刀會有人拎到仲用到
飛鳥句 路過既魔法師又係唔知想點
有冇人覺得法師職太屈
跟住係刺客
教皇都有少少用嘅

劍士升上去果啲狗屎垃圾

最 on9 係

不過5轉就唔同

狼巴

所以守魂使只可以做bodyguard, 好似西城同雷娜咁?
有冇人覺得法師職太屈
跟住係刺客
教皇都有少少用嘅

劍士升上去果啲狗屎垃圾

最 on9 係

不過5轉就唔同

狼巴

所以守魂使只可以做bodyguard, 好似西城同雷娜咁?

後備血量計,前面衝,守魂企後一點扣血,主教企更後幫守魂補血
劇情點樣留俾樓豬解話,最唔明係樓豬成日話驚人追唔哂,你一日有十萬字都唔會追唔哂啦
劇情點樣留俾樓豬解話,最唔明係樓豬成日話驚人追唔哂,你一日有十萬字都唔會追唔哂啦

睇文有幾耐

睇文有幾耐
之前有個人話太多字棄左故,俾左m底有籍口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞