Soundbar的決擇,求解答

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
Btw jbl 5.1香港好似無乜地方有賣?
揾到啦
係國行同埋有果4個蓋
試左
部舊電視出唔到atmos
新電視再試
但係淨係5.1都好好j
巴打真係好介紹
請問邊隻有Bluetooth 5.0?
邊款有嘅話就買一對
我好似一直都係show Dolby surround
未見過條bar出Dolby atmos啵

我一開始係出dolby atmos
我宜家用bluray 機睇都係出dolby atmos
我用sony無事喎
宜家先入手Ambeo會唔會太遲
尋日行過AV生命見有
仲減價五千多啲
Yamaha最貴果條
唔係仲係19xxx咩?邊度買最抵
唔係好熟音響
用緊Sony 55X9000E 電視,2017年買應該
想買JBL9.1玩, 其實我部電視出唔出到atmos
有無巴打會知道?Thanks
D 電線可以係邊到佩返
Thanks bro解答
即係如果要出到(無損),要買部電視support eARC?
順便淘埋2條英式8字頭電源線
話咗認識jojo,都係$5899。遲d先再問,反正唔急
全面性嚟講係咪JBL9.1最好?
之前試過bose聽歌麻麻地 睇戲就好
另外同q90r比較JBL 9.1會唔會好啲?

有冇人知道邊度有得試JBL9.1?
Lm
借位問
今日去Sony 試聽HT-G700 個sales 話一定要eARC 先出到無損既atoms
請問巴打你指有AV amp bypass 部電視係點駁法?
人聲小 環境震撼聲大 係咪通病黎

你開大聲d人對話聲係聽到 但佢個d震撼聲會仲勁嚇死人又嘈
你SETTING度 自己減返個BASS...
其實就算你播BLU RAY 用電視出聲 D人聲都係相對特別細
三叔Q80R大家點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞