Soundbar的決擇,求解答

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
細屋用緊Sonos Beam
好滿意
去左試機
之後返去即刻入手
老闆話9月頭先有貨
有冇Q80R巴打買左返黎有人聲唔清晰問題?

睇戲果陣效果聲成日蓋過左對白,試過較到centre最大都冇用

聲效設定感覺分別又唔大
Sony 個earc係廢架。dklm
最近av life做緊promo
三叔 Q80R 連兩個後置 6780
忍唔住買咗 有無做咗水魚
屌那星啦咁 轉光纖出聲會唔會好啲
咁好賣既 供不應求喎
不過你收到之後記得check下係咪行貨
小心為上
我用2嗰個方法
有咩唔滿意要放?
內置sub好差, 完全冇feel
我都想買電視
Q80T 65”好似好平 10k有找
值唔值駁?
同各位猶豫緊嘅巴打講多次
只要屋企擺到 有十仔要十仔 有後置要後置
買得就唔好爭嗰一千幾百 唔係真係會後悔
聲本身已經delay緊
Q80r個sync 淨係可以較延遲
電視都只有得較遲冇得較早
Bass 咁勁會唔會嘈到樓下我見個subwoofer 有個喇叭射落地下
S216買左三星期 1550放有無巴打有興趣
soundbar 有冇話要電視同一個牌子會夾啲?
我條bar 9.1同lg b8都冇得負, so9sad
利申: bose 700 新手用家
想問下有冇bose 用家一樣個 bass module 700 會震到成屋D 櫃都有聲? 我已經default setting 無較大個 bass volume. 睇戲聽歌有時震到間屋有其實聲個感覺好差...求指教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞