【恐怖大廈】【絕望】《搵唔到Exit既23層大廈》[重編]

852 回覆
112 Like 5 Dislike
lm

感謝巴打
睇完電車再睇大廈 覺得大廈個ending較易令人接受

如果你話final chapter
我就覺得電車較為沈鬱

巴打final chapter既意思係?
好彩呢個故勉強都算happy ending, 唔係就好似電車咁睇完sad幾日

最後一個chapter
happy定sad 有時都主觀 例如電車我覺得係happy

小穎
返返去夢度搵女主係幾sweet既
btw 喺lift lin阿騰頸既係咪mktor? 唔記得左

睇多次就知

前兩三日先睇完
好似mktor失常前都有lin過一次?
睇完電車再睇大廈 覺得大廈個ending較易令人接受

如果你話final chapter
我就覺得電車較為沈鬱

巴打final chapter既意思係?
好彩呢個故勉強都算happy ending, 唔係就好似電車咁睇完sad幾日

最後一個chapter
happy定sad 有時都主觀 例如電車我覺得係happy

小穎
返返去夢度搵女主係幾sweet既

主角可以係夢度搵翻小穎
btw 喺lift lin阿騰頸既係咪mktor? 唔記得左

睇多次就知

前兩三日先睇完

我記得樓主好似有大概講過其他Version既結局係咪?
留名
夢巴
呢個我睇晒啦
我係嚟追外傳數架
我記得樓主好似有大概講過其他Version既結局係咪?

冇錯 實體書的確有第二個結局

homeless
唔想等可以上去睇:

https://www.shikoto.com/article/76323/《搵唔到Exit既23層大廈》-驚嚇!香港都市詭異紀錄.html

利申:尋日睇左成日睇完

謝謝支持
留名

ego
夢巴
呢個我睇晒啦
我係嚟追外傳數架

記性真好
正呀,遲咗留名添
正呀,遲咗留名添

大把文要追
舊讀者留低正評support

睇多次就知

前兩三日先睇完

兩日前先睇完 而家已經要重睇

睇多次就知

前兩三日先睇完

兩日前先睇完 而家已經要重睇

btw 遲d買埋實體書支持巴打
留名

ego

5月頭有書買
快d出快d出
遲d喺鬼國嗰2個月就靠夢巴嗰2套書過
容我聽日先出文
趕埋paper先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞